Τον Οκτώβριο το διεθνές συνέδριο του WBN

Οι δηλώσεις συμμετοχής στο Διεθνές Συνέδριο Μεσιτών της WBN, του μεγαλύτερου παγκόσμιου δικτύου Μεσιτών Ασφαλίσεων με θέμα: “Brokerage, where myths are born”, που θα πραγματοποιηθεί στο Grand Resort Lagonissi, από 19 -22 Οκτωβρίου 2011, με οικοδεσπότη την Comergon SA Risk Manager Insurance Brokers, είναι «ανοικτές» πλέον για τα μέλη της WBN στο σχετικό Website.

Στο Συνέδριο προβλέπεται να συμμετέχουν περισσότεροι από 200 σύνεδροι, από 65 χώρες παγκοσμίως, που παράγουν περισσότερα από 30 δισ. δολάρια ασφάλιστρα!!

Στις παράλληλες εργασίες του Συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο από την Marsh Berry με θέμα “Organic Growth: Produce or Perish”. Η Marsh Berry είναι η μεγαλύτερη Αμερικανική εταιρεία Συμβούλων στον χώρο των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβούντων.  Το σεμινάριο αυτό αναμένεται με ενδιαφέρον και θα διανθίσει με εξαιρετικό τρόπο τις εργασίες του Συνεδρίου.

Στους χορηγούς επικοινωνίας περιλαμβάνονται το site insuranceworld.gr και το περιοδικό ΧΡΗΜΑ

Όπως δήλωσε ο κος Γ. Ζαφειρίου, Διευθύνων Σύμβουλος της Comergon, έχει ήδη ρυθμιστεί το 95% των οργανωτικών λεπτομερειών έτσι ώστε να πραγματοποιηθεί ένα «αξέχαστο» τριήημερο Συνέδριο, που θα αποτελέσει διαφήμιση για τη χώρα μας.