Το ασφαλιστικό γεγονός της χρονιάς στην Ήπειρο!

Σας προσκαλούμε στην ημερίδα για την Ιδιωτική Ασφάλιση που διοργανώνει η free press εφημερίδα ασφαλίζομαι, στα Ιωάννινα, Τετάρτη 22 Ιουνίου, 17:00 μ.μ. στο ξενοδοχείο Grand Serai

Η ημερίδα έχει στόχο να συμβάλλει στην ενίσχυση της ασφαλιστικής συνείδησης του έλληνα καταναλωτή αλλά και στην ανάδειξη του θεσμού της ιδιωτικής ασφάλισης. 

H εφημερίδα «ασφαλίζομαι», πιστή στις αρχές της και με σκοπό να συμβάλει ακόμα πιο ουσιαστικά στην ενημέρωση του ευρύτερου κοινού για τα ασφαλιστικά θέματα, τις ασφαλιστικές ανάγκες και τις λύσεις που προσφέρει η ασφαλιστική αγορά, διοργανώνει Ημερίδες για την Ιδιωτική Ασφάλιση, σε πέντε μεγάλες πόλεις. 

Η πρώτη ημερίδα πραγματοποιήθηκε στις 14 Απριλίου στη Θεσσαλονίκη, η δεύτερη στις 19 Μαΐου στη Λάρισα (και οι δύο με εξαιρετική επιτυχία), η τρίτη ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στα Ιωάννινα.

Οι ημερίδες απευθύνονται στο ευρύτερο καταναλωτικό κοινό, στην επιχειρηματική κοινότητα, στην τοπική ασφαλιστική αγορά της κάθε περιοχής και φυσικά στους τοπικούς φορείς.

Στόχος των ημερίδων είναι:
• η ανάδειξη του θεσμού της ιδιωτικής ασφάλισης και του ρόλου που διαδραματίζει σε μια σύγχρονη κοινωνία και
• η άνοδος της ασφαλιστικής συνείδησης του καταναλωτή, μέσω της ενημέρωσής του για σωστή επιλογή εταιρείας και προγράμματος.

Το πρόγραμμα της ημερίδας στα Ιωάννινα περιλαμβάνει τρία θεματικά πάνελ συζήτησης και θα εστιάσει στα νέα ασφαλιστικά προγράμματα, που προσφέρουν οι εταιρείες στον Έλληνα καταναλωτή, ιδιώτη και επιχειρηματία. Ειδική βαρύτητα θα δοθεί στα συνταξιοδοτικά προγράμματα, στα προγράμματα υγείας, στα προγράμματα ασφάλισης ιδιωτικής περιουσίας (κατοικίας, σκάφους αναψυχής και αυτοκινήτου) και στα προγράμματα ασφάλισης επιχειρήσεων και ελεύθερων επαγγελματιών. 

Μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν είναι:
-ΣΥΝΤΑΞΗ: Τα  νέα δεδομένα στο συνταξιοδοτικό ζήτημα στην Ελλάδα και τα προγράμματα ιδιωτικής ασφάλισης
-ΥΓΕΙΑ: Νοσοκομειακές και εξωνοσοκομειακές καλύψεις
-ΚΑΤΟΙΚΙΑ: Πολυασφαλιστήρια και σύγχρονες καλύψεις
-ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ: Προβλήματα, λύσεις και νέες προτάσεις
-ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ: Ασφάλιση επιχειρηματικών κινδύνων
-ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ: Ασφάλιση επαγγελματικής αστικής ευθύνης

Στην ημερίδα θα απευθύνουν χαιρετισμό εκπρόσωποι τοπικών φορέων και συλλογικών οργάνων. 

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ
Εφημερίδα ασφαλίζομαι (www.asfalizomai.com) και περιοδικό Insurance World (www.insuranceworld.gr) της εταιρίας Ethos Media A.E. (www.ethosmedia.eu)

ΜΕΓΑΛΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ
Interamerican
Συνεταιριστική Ασφαλιστική
Carglass

ΧΟΡΗΓΟΣ 
Front line SA Insurance Brokers

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ
Chartis 

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ
Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων & Ασφαλιστικών Συμβούλων Ν. Ιωαννίνων

Η είσοδος είναι ελεύθερη, με προεγγραφή.
Για προεγγραφές και περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον κ. Νίκο Αθανασίου μέχρι την Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011 στις 14.00, τηλ. 210 998 4912 ή στείλτε ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο στο e-mail: athanasiou.n@ethosmedia.eu

Δείτε εδώ την πρόσκληση