Βραβεύσεις Στελεχών της Τράπεζας Πειραιώς στο bancassurance

Την Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011 πραγματοποιήθηκε η ετήσια βραδιά Βραβεύσεων των στελεχών της Τράπεζας Πειραιώς που πέτυχαν τους στόχους τους το 2010. Για μία ακόμη χρονιά, η ING βράβευσε τα στελέχη της Τράπεζας που διακρίθηκαν για τον επαγγελματισμό τους, την υψηλή παραγωγικότητά τους και το πάθος τους για κορυφαίες πωλήσεις προϊόντων ING Πειραιώς. 

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Hilton Αθηνών, σε μια βραδιά εμπνευσμένη από τον προορισμό του ταξιδιού του μεγάλου επάθλου – το Los Angeles – όπου συμμετείχαν η Διοίκηση και τα στελέχη της ING Ελλάδος και της Τράπεζας Πειραιώς.

Τις βραβεύσεις πραγματοποίησαν οι κ.κ. Bram Boon Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος ING Ελλάδος, Χριστόδουλος Αντωνιάδης Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος Τράπεζας Πειραιώς, Τριαντάφυλλος Λυσιμάχου Γενικός Διευθυντής Τομέα Ασφαλιστικών Εργασιών Τράπεζας Πειραιώς, Μάνος Χειράκης Γενικός Διευθυντής Marketing & Bancassurance ING Ελλάδος, Ιωάννης Παπαδόπουλος Γενικός Διευθυντής Δικτύου Ελλάδας Τράπεζας Πειραιώς και Μάνος Πουλάκης Βοηθός Γενικού Διευθυντή Δικτύου Καταστημάτων Αττικής Τράπεζας Πειραιώς. 

Ο κ. Bram Boon Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος ING Ελλάδος στο σύντομο χαιρετισμό του, ανέφερε: «Η στρατηγική συνεργασία της ING Ελλάδος και της Τράπεζας Πειραιώς μετράει 9 επιτυχημένα χρόνια. Συνεργαζόμαστε σκληρά και στενά, σαν μία ομάδα… Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος και θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας απόψε, ότι η Διοίκηση και τα στελέχη της Τράπεζας Πειραιώς και της ING Ελλάδος, μοιραζόμαστε την ίδια δέσμευση σε κοινούς στόχους…»

Ο κ. Χριστόδουλος Αντωνιάδης Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της Τράπεζας Πειραιώς, ανέφερε μεταξύ άλλων στην ομιλία του, ότι «…Η συνεργασία με αυτόν τον μεγάλο κολοσσό, την ING είναι μια στρατηγικής σημασίας συνεργασία. … Θα θέλαμε να… το ενθαρρύνουμε μεθοδευμένα, στοχευμένα, μέσα από προγράμματα, μέσα από αναλύσεις και παρουσιάσεις που έχουν γίνει και γίνονται σε όλη την Ελλάδα.»

Ο κ. Τριαντάφυλλος Λυσιμάχου Γενικός Διευθυντής Τομέα Ασφαλιστικών Εργασιών της Τράπεζας Πειραιώς, αναφερόμενος στους βραβευθέντες της βραδιάς, δήλωσε ότι «….το επίτευγμά σας είναι πολύ σημαντικό και πολύ ελπιδοφόρο, λαμβάνοντας υπόψη τις συνθήκες που επικρατούν στην αγορά» 

Τέλος, ο κ. Μάνος Χειράκης Γενικός Διευθυντής Marketing & Bancassurance ING Ελλάδος, αναφερόμενος κι εκείνος στους επιτυχόντες της περασμένης χρονιάς καθώς και στη συνεργασία των δύο Ομίλων, δήλωσε: «…Ο ζήλος και η αφοσίωσή σας στο όραμα της συνεργασίας των δύο Ομίλων, ανταμείβονται. Αυτά τα χαρακτηριστικά σας, μαζί με τη δυναμική της Τράπεζας Πειραιώς και την παγκόσμια τεχνογνωσία σε θέματα σύνταξης και αποταμίευσης της ING, αποτελούν το κλειδί της επιτυχίας.»