Αύξηση των ασφαλίστρων κατά 15% για τη Mega Brokers

Σε εκδήλωση της Mega Brokers ΑΕ στο ξενοδοχείο ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΤΑΝ, με την παρουσία των συνεργατών του δικτύου ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα του πρώτου 5μήνου του 2011, όπου η εταιρία σημειώνει αύξηση των ασφαλίστρων κατά 15% με περαιτέρω μείωση στο διακανονισμό, που έγινε αποδεκτό από τους συνεργάτες, ώστε να είναι όλοι πιο κοντά στο νέο περιβάλλον που δημιουργείται.

Έγινε παρουσίαση από το Νομικό Σύμβουλο, κ. Λάιο Κώστα και τον Πρόεδρο της εταιρίας, κ. Χατζηθεοδοσίου Ιωάννη για το προσχέδιο του Νόμου που αφορά τη διαφάνεια στην ασφαλιστική αγορά, καθώς και παρατηρήσεις εκ μέρους των συνεργατών.

Παρουσιάστηκαν οι ευκαιρίες ασφάλισης στο νέο οικονομικό περιβάλλον και παρουσιάστηκαν δύο έντυπα της Mega Brokers:

1. Οι ανάγκες μου σήμερα – Το μέλλον μου αύριο, που αφορά τον τρόπο παρουσίασης κυρίως νοσοκομειακών και αποταμιευτικών προγραμμάτων στον πελάτη και

Mega Brokers2. Ένα δεύτερο ενημερωτικό έντυπο που αφορά μόνο στα νοσοκομειακά προγράμματα, όπου ο πελάτης της Mega διαπιστώνει τι ακριβώς του προσφέρεται και τι όχι στην κάθε εταιρία που ασφαλίζεται.

Στη συνάντηση κοινοποιήθηκε η δημιουργία υποκαταστήματος στη Θεσσαλονίκη και η συνάντηση με τους συνεργάτες Βορείου Ελλάδος θα πραγματοποιηθεί στις 20/06 σε κεντρικό ξενοδοχείο που σύντομα θα ανακοινωθεί.

Ακόμη, η Mega Brokers ξεκινά την ψηφιοποίηση όλων των εντύπων της εταιρίας, και παρουσίασε έντυπο με τους κανόνες ανάληψης κινδύνου ανά ασφαλιστική εταιρία .

Έγιναν γνωστές δύο νέες συνεργασίες της Mega Brokers καθώς και δύο νέα προϊόντα στον Κλάδο Πυρός.
Τέλος, ανακοινώθηκε το ταξίδι της Mega Brokers με τους επιτυχόντες συνεργάτες στις 30/06 σε Μαδρίτη – Τολέδο.