MΕΡΙΜΝΑ: Κάντε την ζημία κέρδος και εξυπηρετήστε τους πελάτες σας direct

Η ΜΕΡΙΜΝΑ Α.Ε. ακολουθώντας τα διεθνή πρότυπα προσφέρει πλέον στους συνεργάτες της την δυνατότητα online έκδοσης συμβολαίων διαχείρισης ζημιών αυτοκινήτων ΑUTOmerimna, εμπλουτίζοντας την ηλεκτρονική καταχώρηση και διαχείριση ζημιών που πριν από ένα χρόνο την καθιέρωσε ως πρωτοπόρο στην ελληνική αγορά.

Έπειτα από 15 χρόνια παρουσίας στην ασφαλιστική αγορά, η δημιουργία online συστήματος έκδοσης συμβολαίων εγκαινιάζει μια νέα εποχή επαφής και εξυπηρέτησης. Το πρωτοποριακό σύστημα διαχείρισης ζημιών αυτοκινήτου της εταιρίας μετράει ήδη ένα χρόνο και  είναι πλέον σε θέση να υποστηρίξει μηχανογραφικά τις ανάγκες και τις απαιτήσεις πελατών και συνεργατών, συμβάλλοντας στην άμεση και αξιόπιστη εξυπηρέτησή τους.

Δεδομένου ότι το AUTOmerimna είναι το μοναδικό πρόγραμμα διαχείρισης ζημιάς αυτοκινήτου που αναλαμβάνει καθορισμένες υποχρεώσεις προς τους καταναλωτές μέσω συμβολαίου, το online σύστημα έκδοσης συμβολαίου έρχεται να προσθέσει αμεσότητα και ταχύτητα στην βαρύτητα που δίνει η εταιρία στην ποιότητα των υπηρεσιών της.

Κατά συνέπεια, μέσω του on-line συστήματος ο συνεργάτης μπορεί επισκέπτοντας την ιστοσελίδα της εταιρίας www.automerimna.gr να:

- Καταχωρεί και να εκδίδει συμβόλαια υποστήριξης ζημιών AUTOmerimna
- Εκτυπώνει τους όρους συμβολαίου και την προσωρινή απόδειξη είσπραξης ώστε να ολοκληρώνεται η πώληση χωρίς καθυστερήσεις και περιττή αλληλογραφία 
- Ακυρώνει τα συμβόλαια άμεσα ώστε να «πέφτουν οι ακυρώσεις τον ίδιο μήνα» και να αποφεύγονται λειτουργικά και γραφειοκρατικά κόστη
- Καταχωρεί τη ζημιά του πελάτη του, σε περίπτωση ατυχήματος
- Ανατρέχει στο αρχείο ζημιών του συστήματος
- Ενημερώνεται ανά πάσα στιγμή για την κατάσταση των ζημιών των πελατών του, καθότι το πολύπειρο προσωπικό της ΜΕΡΙΜΝΑ Α.Ε. ανανεώνει το σύστημα έπειτα από κάθε επαφή με πελάτη, συνεργείο ή/ και ασφαλιστική εταιρία
- Ψηφιοποιεί δωρεάν τα προσωπικά του αρχεία και να τα κατηγοριοποιεί ανά πελάτη/ υπόθεση εισάγοντας στο σύστημα όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά
- Έχει τον κεντρικό έλεγχο των συμβολαίων
- Πληροφορείται για το ύψος της ζημιάς

 Στο άμεσο μέλλον, ο συνεργάτης θα έχει, μεταξύ άλλων, την δυνατότητα να συμπληρώνει online την δήλωση ατυχήματος, και δεδομένου ότι δεν έχει δώσει ελλιπή στοιχεία, να την εκτυπώνει και να την παρουσιάζει στον πελάτη του για υπογραφή προτού αποσταλεί στην ασφαλιστική εταιρία. Ενώ ο πελάτης θα μπορεί σύντομα να απολαμβάνει την αυτοματοποιημένη υπηρεσία ενημέρωσης συνδρομητών με SMS. Μέσω της συγκεκριμένης υπηρεσίας ο συνδρομητής καλωσορίζεται στην AUTOmerimna και λαμβάνει στο κινητό του πληροφορίες σχετικές με το συμβόλαιό του. Επιπλέον, εάν ο ίδιος το επιθυμεί, έχει την δυνατότητα να ενημερώνεται τακτικά για την πορεία της επισκευής του αυτοκινήτου του.

Στόχος του συστήματος είναι η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών και η ουσιαστική υποστήριξη των συνεργατών, ενώ ταυτόχρονα διευκολύνει και απλοποιεί τη διαδικασία αγοράς-πώλησης, παρέχοντας ουσιαστικά οφέλη εκατέρωθεν.

Για να μάθετε πως μπορείτε να αποκτήσετε και εσείς on-line έκδοση συμβολαίων στο γραφείο σας επικοινωνήστε με την ΜΕΡΙΜΝΑ Α.Ε στο 210 20 24 142 ή μέσω e-mail στο info@automerimna.gr .