Εκλογή του Γ. Τζανή στη Διοικούσα Επιτροπή του Συμβουλίου των Γραφείων

Για δεύτερη συνεχή θητεία και για την επόμενη τριετία 2011-2014, εξελέγη το Ελληνικό Γραφείο Διεθνούς Ασφάλισης, δια του Προέδρου του, κ. Γιώργου Τζανή, για να συμμετέχει στην 11μελή Διοικούσα Επιτροπή (Management Committee) του Συμβουλίου των Γραφείων (CoB).

Συγκεκριμένα, στη Γενική Συνέλευση του Συμβουλίου των Γραφείων του Συστήματος  Πρασίνων Καρτών, η οποία  πραγματοποιήθηκε στις 26 και 27 Μαΐου στο Dubrovnik της Κροατίας, το Ελληνικό Γραφείο ξαναψηφίστηκε ομόφωνα για να συμμετέχει, δια του Προέδρου του, κ. Γιώργου Τζανή, στο ανώτατο συντονιστικό όργανο του Συστήματος της Διεθνούς Ασφάλισης Αυτοκινήτων.

Κατόπιν της επιτυχίας αυτής, το Ελληνικό Γραφείο μαζί με το Τουρκικό θα εκπροσωπούν στη Διοικούσα Επιτροπή όλες τις χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης που συμμετέχουν στο Σύστημα Πράσινης Κάρτας (Βουλγαρία, Ελλάδα, Ρουμανία, Σερβία, Τουρκία, Ισραήλ, Ιράν, Αλβανία, Βοσνία – Ερζεγοβίνη, Κύπρος, Π.Γ.Δ.Μ. και Μολδαβία).

Με την εκλογή αυτή ουσιαστικά δόθηκε ψήφος εμπιστοσύνης στο Ελληνικό Γραφείο, το οποίο ολοκλήρωσε ήδη μια θητεία (2008-2011) στην προηγούμενη  Διοικούσα Επιτροπή (Management Committee) του Συμβουλίου των Γραφείων να συνεχίσει την επιτυχημένη και δραστήρια συμμετοχή του σε αυτή.