Οι προπονητές ποδοσφαίρου της Manchester United γιόρτασαν με την Aon Greece

Τη στιγμή που η Manchester United ζούσε ιστορικές στιγμές 2.400 χιλιόμετρα από την Αθήνα κερδίζοντας για 19η φορά τον τίτλο της πρωταθλήτριας Αγγλίας, στην Αθήνα η Aon έδινε την ευκαιρία σε παιδιά και εφήβους να ζήσουν τη μαγεία της ομάδας. Το «Skills & Drills tour Athens» διοργανώθηκε την Κυριακή 22 Μαΐου από την Aon, επίσημο χορηγό της φανέλας της Manchester United. 

Λίγες ημέρες πριν το κλείσιμο του πρώτου έτους Χορηγίας της φανέλας της Manchester United από την Aon, η οποία ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2010, προπονητές της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου της ομάδας, στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας τους, έκαναν στάση στην Αθήνα δίνοντας την ευκαιρία σε εξήντα παιδιά να μάθουν κάποια από τα μυστικά της επιτυχίας της φετινής πρωταθλήτριας της Premier League.

Προσκεκλημένοι στο Family Sports Club στα Βριλήσσια ήταν παιδιά πελατών και συνεργατών της Aon Risk Solutions και Aon Benfield Ελλάδας με τους γονείς τους, καθώς και στελέχη της Aon Ελλάδας, Aon Central Eastern Europe και Aon Corp.
Οι μικροί και μεγάλοι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία, πέρα από το να εξασκηθούν από τους προπονητές της Ακαδημίας ποδοσφαίρου της Manchester United, να παρακολουθήσουν σεμινάριο υγιεινής διατροφής και ευεξίας καθώς και να ενημερωθούν για τις καινοτόμες υπηρεσίες της Aon Greece. 

Ο κύριος Τζέραλντ Τέρνερ, Πρόεδρος της Aon Greece δήλωσε: «Ένα χρόνο μετά την επίσημη έναρξη της τετραετούς χορηγίας της Aon Corp. στη φανέλα της Manchester United γιορτάσαμε μαζί της σήμερα τις έννοιες της ομαδικής εργασίας, της καινοτομίας, του πάθους για την τελειότητα. Η ανταπόκριση των πελατών και στελεχών από την ελληνική αγορά, οι οποίοι συνόδευσαν σήμερα εδώ τα παιδιά τους μας χαροποιεί ιδιαίτερα και μας δίνει ενέργεια για να συνεχίσουμε την δυναμική μας πορεία».

Υπό το ίδιο πνεύμα ο κύριος Γιώργος Δαλιάνης, CEO της Aon Hellas συμπλήρωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που είχαμε σήμερα την ευκαιρία να βρεθούμε κοντά στους πελάτες μας και στελέχη της αγοράς, σε μία ατμόσφαιρα διαφορετική από αυτήν της καθημερινότητας. H παγκόσμια αυτή περιοδεία των προπονητών της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου της Manchester United αποδεικνύει για άλλη μία φορά πως η συνεργασία της Aon με την ομάδα αποτελεί κάτι παραπάνω από μία απλή εμπορική συμφωνία: 

Αποτελεί μία προσπάθεια να προάγουμε και να μοιραστούμε με την τοπική κοινωνία τις κοινές μας αξίες της ομαδικής δουλειάς, της ηγεσίας και του πάθους για τελειότητα, δημιουργώντας ευκαιρίες για τη νέα γενιά και βοηθώντας την να αναπτυχθεί».