Η Καραβίας & Συνεργάτες στην ART – ATHINA 2011

Τη Διεθνή Συνάντηση Σύγχρονης Τέχνης ART – ATHINA 2011 υποστήριξε και φέτος η εταιρεία «Καραβίας & Συνεργάτες”, εξουσιοδοτημένος ανταποκριτής των Lloyd’ s στην Ελλάδα», διαμεσολαβώντας για την ασφαλιστική κάλυψη της διοργάνωσης. (δείτε περισσότερα για την ‘’ART – ATHINA’’ στο : www.karavias.gr). 
 
Η «Καραβίας & Συνεργάτες», η οποία στηρίζει το θεσμό για 16 συνεχή χρόνια, είναι πρωτοπόρα στις ασφαλίσεις έργων τέχνης στη χώρα μας και έχει τη δυνατότητα να προσφέρει, εκτός της φερεγγυότητας και εγγύησης ενός εξειδικευμένου ασφαλιστηρίου συμβολαίου των Lloyd’s, και δωρεάν πραγματογνωμοσύνη, εκτίμηση, καταγραφή και φωτογράφηση των προς ασφάλιση έργων.
 
Στο πελατολόγιο της «Καραβίας και Συνεργάτες» συγκαταλέγονται τα περισσότερα μουσεία και αίθουσες τέχνης της χώρας, καθώς και οι σημαντικότεροι Έλληνες συλλέκτες, ενώ η εταιρεία συνεργάζεται με τους καλύτερους συντηρητές, εκτιμητές, ιστορικούς τέχνης και ειδικούς πραγματογνώμονες.
 
Σημειώνεται ότι η «Καραβίας & Συνεργάτες», μεταξύ άλλων, έχει δημιουργήσει ειδικό αρχείο απολεσθέντων έργων τέχνης Ελλήνων καλλιτεχνών. Το συγκεκριμένο αρχείο οργανώθηκε με τη συνδρομή ειδικών, όπως ζωγράφων, συλλεκτών και ιστορικών τέχνης, με σκοπό την αναζήτηση των συγκεκριμένων έργων τέχνης.