Το mpd club στηρίζει τις αθλητικές εκδηλώσεις στην Κηφισιά

Στο πλαίσιο των Αθλητικών Εκδηλώσεων που οργανώνει ο Δήμος Κηφισιάς και συμμετέχει το mpd club σαν χορηγικός υποστηρικτής, θα πραγματοποιηθούν αγώνες, παιγνίδια και θα κληρωθούν πολλά δώρα. Οι εκδηλώσεις ξεκινάνε στις 22 Μαϊου και ολοκληρώνονται στις 15 Ιουλίου.

Κάποιες από τις εκδηλώσεις είναι διαδημοτικές και θα συμμετέχουν 25 Δήμοι της Αττικής. Θα είναι εκδηλώσεις αθλητικού περιεχομένου (αγώνες κολύμβησης, τουρνουά τέννις, ρυθμική,γυμναστική κ.λ.π) και θα συμμετέχουν παιδιά  ηλικίας από 5-12 ετών.

Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν δεξιότητες και να γνωρίσουν τις αξίες του Αθλητισμού από πτυχιούχους καθηγητές της Σωματικής Αγωγής. Όπως σε κάθε εκδήλωση του το mpd club επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις με κληρώσεις και πλούσια δώρα στους συμμετέχοντες στις εκδηλώσεις  και στους θεατές.

Παράλληλα παρέχει την δυνατότητα σε όλους τους παρευρισκόμενους να απολαύσουν τα προνόμια της κάρτας φίλων του mpd club.

Προγραμματισμένες εκδηλώσεις είναι: Κηφισοπαιχνιδίσματα στις 22/5/2011, Δροσίνεια στις 22/5/2011, Αθλητούπολη στις 28/5, Διαδημοτικοί Αγώνες Γυμναστικής στις 29/5,Τουρνουά Τέννις στη 1/6, Διαδημοτικοί Αγώνες Κολύμβησης στις 5/6, Επιδείξεις Κολύμβησης στις 19/6 ,Αθλητικό Καλοκαίρι 2011 από 20/6 έως 15/7.