Η HDI – Gerling «επενδύει» στην ενημέρωση των συνεργατών της

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο St George Lycabettus, πάνω από 120 συνεργάτες της HDI-Gerling Hellas, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την παρουσίαση από το Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Νότη Βαγιακάκο, ο οποίος έκανε αναδρομή της πορείας της εταιρείας στην Ελλάδα και σκιαγράφησε τις στρατηγικές επιδιώξεις και τα επόμενα βήματα για το ελληνικό υποκατάστημα.

Ση συνέχεια, τα στελέχη που παρευρέθησαν  παρακολούθησαν την ομιλία του κ. Richard Pollack, Resident US Counsel και Senior Claims Manager HDI-Gerling, ο οποίος εστίασε σε θέματα ασφάλισης Αστικής Ευθύνης Προϊόντος. 

Richard Pollack, Resident US Counsel και Senior Claims Manager HDI-GerlingΟ κ. Pollack ανέλυσε υποθέσεις ανακλήσεων ελαττωματικών προϊόντων, παρουσιάζοντας συγκεκριμένες περιπτώσεις από την παγκόσμια αγορά αξιοποιώντας την εμπειρία της HDI-Gerling σε χειρισμούς αντίστοιχων ζημιών διεθνώς.

Στο workshop συμμετείχαν στελέχη των μεγαλύτερων γραφείων διαμεσολαβούντων της αγοράς (μεσιτών, πρακτόρων, κλπ), πραγματογνώμονες, νομικοί σύμβουλοι και συνεργάτες της HDI-Gerling Hellas καθώς και εμπειρογνώμονες της εταιρείας, ειδικοί στη διαχείριση διεθνών ζημιών, από την αγορά του Λονδίνου.

Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 15 χρόνων επιτυχημένης πορείας στην ελληνική αγορά, ακολούθησε cocktail στο Grand Balcon του St. George Lycabettus με θέα την Ακρόπολη. 

Θρασύβουλος Γρηγοριάδης (Safeline), Νίκος Χριστοδούλου (CBIS), Αλέξανδρος Ραφαηλίδης (Γενικός Γραμματέας της ΕΕAΕ - Safeline)Στο cocktail παρευρέθησαν επίσης μέλη του ΔΣ της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (ΕΑΕΕ) και των τεχνικών επιτροπών της καθώς και μέλη του ΔΣ του Συνδέσμου Εκπροσώπων και Στελεχών Ασφαλιστικών Εταιριών (ΣΕΣΑΕ) αλλά και εκπρόσωποι του κλαδικού τύπου.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της HDI-Gerling Hellas, κ. Νότης Βαγιακάκος δήλωσε σχετικά:

«Κλείνοντας 15 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στη χώρα μας, το ελληνικό υποκατάστημα της HDI-Gerling προσαρμόζει τη στρατηγική του για τη συνέχιση της επιτυχημένης πορείας του στην εγχώρια αγορά, αλλά και την επέκταση στην ευρύτερη περιοχή της ΝΑ Μεσογείου, που αποτελεί πλέον περιοχή δικαιοδοσίας μας.

Στη HDI-Gerling Hellas δίνουμε έμφαση στην ενημέρωση των συνεργατών μας και επιδιώκουμε ουσιαστικές και εποικοδομητικές Σπύρος Τραπεζόντας (EFG Insurance Brokers), Άντζελα Θεολόγου (EFG Insurance Brokers), Φραγκίσκη Βαλμά (Πειραιώς Brokers), Αλέξανδρος Ραφαηλίδης (Safeline)σχέσεις μαζί τους, με σκοπό τη διατήρηση της υψηλής ποιότητας υπηρεσιών που προσφέρουμε στους πελάτες μας.

Στις νέες συνθήκες που διαμορφώνονται η HDI-Gerling Hellas παραμένει, περισσότερο από ποτέ, η σίγουρη και αξιόπιστη λύση για τις ασφαλιστικές ανάγκες των βιομηχανικών & εμπορικών επιχειρήσεων και των μεγάλων τεχνικών έργων».