«Η Επιτυχία είναι Επιλογή» για την ING

 «Η Επιτυχία είναι Επιλογή» ήταν το κεντρικό μήνυμα του Ετήσιου Πανελλήνιου Συνεδρίου Πωλήσεων της ING Ελλάδος, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 8 Απριλίου 2011 στο «ΑΤΤΙΚΟΝ». Το συγκεκριμένο μήνυμα πλαισίωσε το φετινό Συνέδριο της ING Ελλάδος, τονίζοντας ότι όλοι έχουν τη δυνατότητα να εστιάσουν τις προσπάθειες τους στις ευκαιρίες που εμφανίζονται στο δρόμο για την επιτυχία. 

Βασικός στόχος του Συνεδρίου ήταν να επιβραβεύσει τους κορυφαίους συνεργάτες του Δικτύου Πωλήσεων για την επίτευξη των στόχων του 2010 και να τους δώσει ώθηση να κατακτήσουν νέους στόχους, που θα τους οδηγήσουν στην κορυφή.

Οι ομιλητές κ.κ. Γιώργος Παναγάκης Unit manager Υποκατάστημα Ε. Μελαχροινού και Κατερίνα Χαϊδά Senior Agent Υποκατάστημα Π. Πιτόγλου, τόνισαν στις ομιλίες τους πως όπλα της επιτυχίας αποτελούν η πίστη, η προσήλωση και η επιμονή στους στόχους, δίνοντας επιπλέον έμφαση στην ομαδικότητα. 

Γιώργος Παναγάκης«Η Επιτυχία είναι Επιλογή!» Το μήνυμα αυτό έφερε στη σκηνή του «ΑΤΤΙΚΟΝ» τον Παναγιώτη Κοτρωνάρο, αρχηγό της Εθνικής ορειβατικής αποστολής Hellas-Everest 2004 Expedition. 

Ο κος Κοτρωνάρος μοιράστηκε με τους συμμετέχοντες τη δική του επιτυχία στην «αποστολή στο Everest», επιλέγοντας και ο ίδιος το δρόμο προς την επίτευξη αυτού του μοναδικού στόχου προς την κορυφή.

Ο κ. Βram Boon, CEO ING Ελλάδος, ανέφερε στην ομιλία του, μεταξύ άλλων ότι «Ακόμα και σε μια δυσχερή χρονιά όπως το 2010, καταφέραμε να βελτιώσουμε το μερίδιο αγοράς μας και να είμαστε κερδοφόροι. 

Πιστεύω, ότι η ING έχει την καλύτερη πρόταση, τόσο για τον πελάτη, όσο και για τους Ασφαλιστικούς Συμβούλους. Προσφέρουμε όλα τα προϊόντα Σύνταξης & Ζωής, και παράλληλα καλύπτουμε όλες τις ανάγκες των πελατών μας στις Γενικές Ασφάλειες και τις Ασφάλειες Υγείας, μέσω των προγραμμάτων που προσφέρουμε μέσα από τις συνεργασίες που έχουμε δημιουργήσει.

Κατερίνα ΧαιδάΌλοι εμείς στην ING εργαζόμαστε σκληρά για να δημιουργούμε τα πιο σύγχρονα εργαλεία Πωλήσεων. 

Πρόσφατα δημιουργήσαμε το PAt: είμαστε οι πρώτοι στην Ελληνική Ασφαλιστική βιομηχανία που μπορούμε να υπολογίσουμε το μελλοντικό συνταξιοδοτικό εισόδημα των πελατών μας. Είμαστε σε θέση να τους βοηθήσουμε να διαχειριστούν το οικονομικό τους μέλλον. 

Αναγνωρίζω τα εμπόδια που καλείστε να αντιμετωπίσετε και μοιράζομαι τις αγωνίες σας. Εσείς βρίσκεστε στην 1η γραμμή. Η αφοσίωση και το πάθος σας θα σας οδηγήσει στην επιτυχία.»