Εγκαίνια Επιθεωρήσεων από τον όμιλο International Life

Μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού και συγκίνησης πραγματοποιήθηκαν τα Εγκαίνια των Νέων Γραφείων των Επιθεωρήσεων του κ. Κλέαρχου Πεφάνιου και κ. Γιάννη Τόλιζα στο νέο, πραγματικά εντυπωσιακό, ιδιόκτητο κτίριο 4 ορόφων της International Life επί της οδού Λ. Συγγρού 294 στην Καλλιθέα.

Στην βραδιά παρευρέθηκαν πάνω από 250 συνεργάτες, φίλοι και στελέχη του Ομίλου. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος του Ομίλου κ. Φ. Μπράβος, ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Π. Λίβας, ο C.F.O. του Ομίλου κ. Ν. Σπανός, η Διευθύντρια Δικτύου Πωλήσεων Agency System κα Ι. Κοτσιφάκη, ο Διευθυντής Πρακτορειακού Δικτύου κ. Μ. Τάτσης, ο Διευθυντής Διοικητικών Υπηρεσιών κ. Γ. Τραβεζέας, η Υποδιευθύντρια Κλάδου Αποζημιώσεων της International Life Α.Ε.Γ.Α. κα Μ. Κράνη, διοικητικά στελέχη του Ομίλου και στελέχη πωλήσεων. Επίσης, στην βραδιά ήταν παρούσες οι κυρίες Δ, Καζάντζα από την «ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ», η κα Π. Μοίραλη από την «ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ» και ο κ. Κ. Ουζούνης από την ETHOS MEDIA & ο Καζαντζίδης

Εγκαίνια Επθεωρήσεων από τον όμιλο International LifeΠαρακινητικές και συγχαρητήριες Ομιλίες πραγματοποιήθηκαν από τους κ.κ. Φ. Μπράβο, Ν. Σπανό, Ι. Κοτσιφάκη και Π. Λίβα. Ιδιαίτερα συναισθηματικά φορτισμένη ήταν η στιγμή όπου ο Ασφαλιστικός Σύμβουλος κ. Σωτήρης Νικολάου μοιράστηκε με τους παρευρισκομένους μια προσωπική του ιστορία. Η οικονομική και ηθική στήριξη που του προσέφερε η International Life και ο ασφαλιστικός του σύμβουλος στην απώλεια ενός πολύ αγαπημένου του προσώπου, πελάτη της εταιρείας τον οδήγησαν στην επιλογή του επαγγέλματος του Ασφαλιστικού Συμβούλου. Ο Επιθεωρητής Πωλήσεων κ. Κλέαρχος Πεφάνιος ανέφερε: «Νοιώθω πολύ τυχερός που δουλεύω μαζί με άξιους και ικανούς ανθρώπους.

Είναι συνηθισμένοι άνθρωποι που έχουν το σθένος να έχουν εξωπραγματικά όνειρα και την πειθαρχία για να τα κάνουν πραγματικότητα. Έχουν δημιουργηθεί με τα χρόνια, πολύ ισχυροί δεσμοί φιλίας για τους οποίους νοιώθω υπερήφανος. Είμαι ευγνώμων που πριν 18 χρόνια, η ζωή μου έφερε στο δρόμο μου, τον κύριο Μπράβο και την εταιρία μας την International Life. Ο πρόεδρος μας και όλοι οι συνάδελφοι των κεντρικών υπηρεσιών, στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια το μαγαζί μας με κάθε δυνατό τρόπο. Μας δημιούργησαν ένα ασφαλές λιμάνι, όπου με πολύ δουλειά καταφέραμε 18 χρόνια μετά, να γίνει ένα από τα μεγαλύτερα καταστήματα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην ελληνική αγορά. Η εταιρία μας είναι ένας χώρος υπεροχής. Είμαι υπερήφανος που υπηρετώ και εκπροσωπώ ένα τέτοιο φορέα. Καλή ζωή είναι να ζεις στον κόσμο που σου ταιριάζει, με ανθρώπους που αγαπάς, κάνοντας την σωστή δουλειά επειδή αυτό θες. International Life λοιπόν για καλύτερη ζωή…»

Στα πλαίσια των εγκαινίων οι δύο Επιθεωρήσεις γιόρτασαν τις κορυφαίες επιδόσεις των συνεργατών τους για το 2010. Τιμητικές διακρίσεις και βραβεία απονεμήθηκαν στους πρώτους συνεργάτες σε παραγωγή Ζωής και Γενικών Ασφαλειών, καθώς και στους πρώτους Unit Managers σε παραγωγή Ζωής και Γενικών Ασφαλειών. Επίσης, πραγματοποιήθηκαν τιμής ένεκεν βραβεύσεις στους κ.κ. Γ. Τραβεζέα, Διευθυντή Διοικητικών Υπηρεσιών, Δ. Σημηριώτου, Υπεύθυνη Διοικητικής Υποστήριξης Agency System και Σ. Χριστίδη, Ασφαλιστικό Σύμβουλο Υποκαταστήματος Ρόδου, 3 ανθρώπους που έχουν συμπληρώσει πάνω από 30 χρόνια συνεργασίας με την International Life, πάνω από 30 χρόνια συμβολής στην ανάπτυξη των εργασιών του Ομίλου.

Μετά το πέρας των εργασιών των εγκαινίων & των βραβεύσεων, η βραδιά συνεχίστηκε με αναμνηστικές φωτογραφίες, ενώ τα στελέχη, οι συνεργάτες και οι φίλοι των 2 Επιθεωρήσεων και του Ομίλου είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και να περάσουν ευχάριστες ώρες σε μια ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα.