Οι Τop Μanagers του Δικτύου Πωλήσεων της ING στο GAMA International

Οι καλύτεροι του Δικτύου Πωλήσεων της ING ξεχώρισαν και συμμετείχαν ανάμεσα στους κορυφαίους του κλάδου, στο διεθνές συνέδριο της GAMA International.

Πρόκειται για το ετήσιο συνέδριο LAMP 2011, με τίτλο «Εκεί που οι Ηγέτες έχουν επίδραση σε ζωές» («Where Leaders impact lives”) που πραγματοποιήθηκε στις 20-23 Μαρτίου στην Ουάσιγκτον. Στο συνέδριο συναντήθηκαν περισσότεροι από 2.000 managers και υψηλόβαθμα στελέχη από περισσότερες από 50 ασφαλιστικές χώρες παγκοσμίως.

Ο διεθνής οργανισμός Gama International των κορυφαίων του ασφαλιστικού και χρηματοοικονομικού τομέα, έχει στρατηγικό στόχο να λειτουργεί ως κόμβος γνώσης και επαγγελματικής κατάρτισης για τα καλύτερα στελέχη της αγοράς σε παγκόσμιο επίπεδο, ώστε να δημιουργεί ηγέτες που χτίζουν την αγορά της οικονομίας.

Σε αυτό το πλαίσιο, η ING Ελλάδος επιβράβευσε τους Top Agency & Unit managers του Δικτύου Πωλήσεων ING Ελλάδος, εξασφαλίζοντάς τους τη συμμετοχή τους στο παγκοσμίου φήμης συνέδριο LAMP. Οι συνεργάτες της ING Ελλάδος που ξεχώρισαν με το έργο τους και την επιτυχία τους και συμμετείχαν στο συνέδριο ήταν οι κκ Αθανάσιος Κατσιγιάννης, Agency Manager, Ευαγγελία Πιτόγλου, Agency Manager, Νικόλαος Σταυράκης, Agency Manager, Θεόφιλος Τσιολέκας, Assistant Agency Manager, Παναγιώτης Μερτζάνης, Unit Manager και Κωνσταντίνος Παπαμιχαήλ, Unit Manager.

Η ING Ελλάδος, με στόχο να θέτει τα πρότυπα στη διαχείριση του χρηματοοικονομικού μέλλοντος των πελατών της, ώστε να παρέχει την καλύτερη επαγγελματική συμβουλή σε υπηρεσίες ασφαλειών ζωής και σύνταξης στην Ελλάδα, στήριξε το έργο της GAMA International. Με την προσπάθεια αυτή, συμβάλλει στην επαγγελματική εξέλιξη των στελεχών της, ώστε οι παρεχόμενες υπηρεσίες να είναι υψηλών προδιαγραφών. 

Ο Όμιλος  ING αποτελεί έναν παγκόσμιο χρηματοοικονομικό οργανισμό ολλανδικής προέλευσης με σημαντική διεθνή παρουσία, παρέχοντας τραπεζικές, επενδυτικές, ασφαλιστικές και συνταξιοδοτικές υπηρεσίες σε περισσότερους από 85 εκατομμύρια ιδιώτες και οργανισμούς. 

Στην Ελλάδα, ο Όμιλος ING δραστηριοποιείται από το 1980 και σήμερα συγκαταλέγεται ανάμεσα στους πιο ισχυρούς χρηματοοικονομικούς οργανισμούς στη χώρα. Η ING στην Ελλάδα έχει 10ετή στρατηγική συμφωνία με την Τράπεζα Πειραιώς στην προώθηση ασφαλιστικών προγραμμάτων μέσω των καταστημάτων της Τράπεζας σε όλη την ελληνική επικράτεια. Επιπλέον, διαθέτει ένα από τα πλέον εξειδικευμένα δίκτυα Χρηματοοικονομικών Συμβούλων της χώρας με περισσότερους από 1.230 Ασφαλιστικούς Συμβούλους, 18 υποκαταστήματα και 26 γραφεία, προσφέροντας με διαφάνεια, αξιοπιστία και ευελιξία χρηματοοικονομικές υπηρεσίες στους πελάτες της.