«Προστασία με Νόημα Ζωής» από την AXA

Η ΑΧΑ Ασφαλιστική διαθέτει από την Παρασκευή 8 Απριλίου 2011 ένα νέο πρόγραμμα Ασφάλισης Ζωής με επιπλέον λύσεις για τις ανάγκες Προστασίας τόσο του οικογενειάρχη όσο και του ελεύθερου επαγγελματία ή/και του επιχειρηματία.

Το νέο πρόγραμμα, «Προστασία με Νόημα Ζωής», αποτελεί εξέλιξη του προγράμματος «Εξ-Ασφάλιση Ζωής» που διαθέτει η ΑΧΑ. Ο στόχος του είναι να εξασφαλίσει στον ασφαλισμένο υψηλά κεφάλαια τα οποία θα βοηθήσουν να διατηρηθεί αμετάβλητο το βιοτικό και οικονομικό επίπεδο τόσο του ιδίου, όσο και της οικογένειάς του, σε περίπτωση Απώλειας της Ζωής ή Μόνιμης Ολικής Ανικανότητας του ασφαλισμένου, διατηρώντας ανέπαφα τα περιουσιακά στοιχεία της οικογένειας.

Τα νέα χαρακτηριστικά της «Προστασίας με Νόημα Ζωής» προσφέρουν στον ασφαλισμένο μια σειρά από πλεονεκτήματα που καθιστούν το πρόγραμμα ακόμη πιο ελκυστικό. Πιο συγκεκριμένα, το ασφάλιστρο γίνεται πιο οικονομικό καθώς έγινε μείωση του ασφαλίστρου για ασφαλισμένα κεφάλαια άνω των  50.000 ευρώ, σε ποσοστά από 2% έως 10% ανάλογα με το ύψος του ασφαλισμένου κεφαλαίου. Η μέγιστη ηλικία λήξης επεκτάθηκε από τα 70 στα 75 έτη. Επιπρόσθετα, σχεδιάστηκε νέα, απλοποιημένη, Αίτηση Ασφάλισης Ζωής, με μικρό αριθμό ιατρικών ερωτήσεων για ταχύτερη και ευκολότερη συμπλήρωση.

Χαρακτηριστικά, για να καταστήσουμε ακόμη πιο σαφή τα πλεονεκτήματα του νέου προγράμματος θεωρούμε πατέρα ηλικίας 35 ετών με  2 παιδιά, ηλικίας 5 και 3 ετών, ο οποίος επιθυμεί να καλύψει τα αγαπημένα του πρόσωπα με κεφάλαιο ύψους  € 300.000 για 20 έτη. Στην ανάγκη αυτή η ΑΧΑ απαντά με το νέο πρόγραμμα Απλής Ασφάλισης, «Προστασία με Νόημα Ζωής», εξασφαλίζοντάς τον με μόλις € 2,3 την ημέρα για τα πρώτα 10 χρόνια. Με αυτόν τον τρόπο η ΑΧΑ καταφέρνει να καταστήσει την πιο απλή αλλά και την πιο σπουδαία ασφάλιση ιδιαίτερα προσιτή στους ενδιαφερόμενους.

Σκοπός της ΑΧΑ είναι η ενίσχυση των προγραμμάτων προστασίας, η οποία επιτυγχάνεται με την ανανεωμένη «Προστασία με Νόημα Ζωής», τις βελτιωμένες διαδικασίες και την  ευνοϊκότερη τιμολόγηση, θέτοντας στο επίκεντρο την αποτελεσματική εξυπηρέτηση και κάλυψη των αναγκών των ασφαλισμένων της.