Σε συνεχή επιφυλακή η Interamerican Βοηθείας το Πάσχα

Η παρατηρούμενη αύξηση των περιστατικών κατά τις ημέρες του Πάσχα στο οδικό δίκτυο, που χρήζουν άμεσης βοήθειας συνεπεία ατυχημάτων ή βλαβών, κινητοποίησε και φέτος την Interamerican

Τα στοιχεία που διαθέτει η εταιρεία καταδεικνύουν μια αύξηση κατά το χρονικό διάστημα από τη Μεγάλη Δευτέρα μέχρι την Κυριακή του Θωμά της τάξεως του 25% στην Οδική Βοήθεια και του 20% στην Προσωπική (Άμεση Ιατρική) Βοήθεια και γι’ αυτό τον λόγο έλαβε αυτές τις ημέρες μέτρα αυξημένης ετοιμότητας του στόλου οχημάτων και του εξειδικευμένου προσωπικού της και στους δύο τομείς. 

Interamerican Οδική ΒοήθειαΟι υπηρεσίες της Interamerican βρίσκονταν επί ποδός σε 24ωρη βάση κατά τις ημέρες της εξόδου αλλά και τις επιστροφής των εκδρομέων, ώστε να ανταποκρίνονται άμεσα σε κάθε ανάγκη βοήθειας.

Επισημαίνεται ότι η εταιρεία έχει αντιμετωπίσει συνολικά κατά το πρώτο τρίμηνο του έτους 34.997 περιστατικά με Οδική Βοήθεια, παρέχοντας υπηρεσίες επιτόπου επισκευής, ρυμούλκησης και επαναπατρισμού οχήματος. Περίπου το 1/3 των συμβάντων αφορούσαν σε τροχαία ατυχήματα. 

Ο Τομέας Προσωπικής Βοήθειας εξυπηρέτησε κατά το αντίστοιχο χρονικό διάστημα 7.311 περιστατικά, εκ των οποίων τα 18 αφορούσαν σε διακομιδή από αέρος και τα 887 με ασθενοφόρο όχημα.