Συνεργασία ΕΙΑΣ και DEREE σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα

Τo Ετήσιo Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα «Ασφαλιστική Αγορά: Οργάνωση & Διοίκηση», είναι μία νέα συνεργασία του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος και του Ελληνικού Ινστιτούτου Ασφαλιστικών Σπουδών (Ε.Ι.Α.Σ.) και απoτελεί ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης.

Το Πρόγραμμα απευθύνεται σε φιλόδοξους και δυναμικούς υπαλλήλους ή στελέχη Ασφαλιστικών Εταιρειών, Χρηματοοικονομικών Εταιρειών και Τραπεζών, Εταιρειών ή Μονάδων Πωλήσεων που επιθυμούν να μετεκπαιδευτούν στη Διοίκηση και Οργάνωση Επιχειρήσεων και στο οικονομικό περιβάλλον της αγοράς, προκειμένου να βελτιώσουν τις επαγγελματικές τους προοπτικές και να ενισχύσουν τις δυνατότητες επαγγελματικής και ενδοεπιχειρησιακής εξέλιξής τους.

Το Πρόγραμμα απευθύνεται, επίσης, σε τελειόφοιτους ή νέους πτυχιούχους Α.Ε.Ι και Τ.Ε.Ι., που επιθυμούν να εμπλουτίσουν τις ακαδημαϊκές τους γνώσεις με την εμπειρία που τους προσφέρουν οι εφαρμογές αυτού του, επιχειρησιακά προσανατολισμένου, προγράμματος μετεκπαίδευσης. Και επιπλέον σε υποψηφίους που δεν εργάζονται στην ασφαλιστική αγορά, αλλά ενδιαφέρονται να σταδιοδρομήσουν σ’ αυτήν. Το ΕΙΑΣ μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος θα ενημερώσει όλες τις Ασφαλιστικές Εταιρίες μέλη του για την αποφοίτηση των συγκεκριμένων σπουδαστών, αποστέλλοντας τα βιογραφικά τους.

Ο αριθμός των εκπαιδευομένων για το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι περιορισμένος (30 άτομα). Οι εκπαιδευόμενοι που θα προέρχονται από ασφαλιστικές εταιρίες θα έχουν όλα τα πλεονεκτήματα των αποφοίτων των Ετησίων προγραμμάτων του ΕΙΑΣ. Οι διδάσκοντες του Προγράμματος, είναι Πανεπιστημιακοί καθηγητές και ανώτατα ή ανώτερα στελέχη επιχειρήσεων, με υψηλή εξειδίκευση στο διδακτικό αντικείμενο ευθύνης τους.

Τα μαθήματα θα διεξάγονται στις εγκαταστάσεις του DEREE – The American College of Greece,Ξενίας 6-8, Αθήνα 115 28 (στάση μετρό Μέγαρο Μουσικής) κάθε Δευτέρα & Τετάρτη από 16.30 – 20.45 ή Δευτέρα από 16.30 – 20.45 και Παρασκευή από 09.00– 15.45. Έναρξη του Προγράμματος: Παρασκευή 13 Μαΐου 2011, ώρα 09.00. Η διδασκαλία των μαθημάτων θα πραγματοποιείται στα Ελληνικά.

Για συμπληρωματικές πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα του ΕΙΑΣ: 210 92.19.660 και 210 92 19 684, mail: eiasinfo@eias.gr, eias@ath.forthnet.gr

Το φυλλάδιο του προγράμματος μπορείτε να δείτε εδώ