Ημερίδα ενημέρωσης συνεργατών από την Arag Ελλάς

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη τον Απρίλιο στο Ξενοδοχείο PRESIDENT παρουσία  συνεργατών της υπηρεσίας πωλήσεων Αττικής η ημερίδα της ARAG Ελλάς.

Σκοπός της ημερίδας ήταν η ενδελεχής ενημέρωση παλαιών και νέων συνεργατών για τα προϊόντα της ARAG, την αναγκαιότητα της νομικής προστασίας σε περιόδους οικονομικής κρίσης, όπως αυτή που διανύουμε,  καθώς και η διαφοροποίηση της σε σχέση με τα προϊόντα που προσφέρουν οι ανταγωνιστές.

Υπήρξε έντονο ενδιαφέρον, τέθηκαν ερωτήματα και δόθηκαν απαντήσεις για τον τρόπο με τον οποίο τα προϊόντα ενός εξειδικευμένου ασφαλιστή μπορούν να οδηγήσουν σε άριστη εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων και μεγιστοποίηση των εσόδων των συνεργατών.

Το καλωσόρισμα έγινε από τον Γενικό Διευθυντή κ. Δημήτρη Τσεκούρα, όποιος ανέπτυξε θέσεις για την εταιρική κουλτούρα και τις αξίες στις οποίες είναι προσανατολισμένη και λειτουργεί η εταιρία.

Στην συνέχεια ο Πρόεδρος και Νόμιμος Αντιπρόσωπος, κ. Θεοδωρής Αποστολόπουλος, έκανε μία γενική ανασκόπηση για την ελληνική και ξένη ασφαλιστική αγορά και αναφέρθηκε στη τρέχουσα οικονομική περίοδο.

Στις κατά προτεραιότητα ανάγκες και τα προβλήματα της καθημερινότητας που αντιμετωπίζουν οι καταναλωτές μίλησε ο κ. Δημήτρης Τσάκωνας, από το Τμήμα Πωλήσεων της ARAG,  και τόνισε πως η εταιρία διαχειρίζεται ήδη με μεγάλη επιτυχία τέτοια ζητήματα και  προσφέρει άμεσα λύσεις σε όλα εκείνα τα προβλήματα που τους απασχολούν. 

Ο κ. Νικόλαος Αποστολοπουλος, Υπεύθυνος Marketing & Διαφήμισης της εταιρίας, αναφέρθηκε στις πιο σημαντικές πρόσφατες ενέργειες επικοινωνίας της ARAG Ελλάς και επισήμανε την «φρέσκια» και δυναμική  εικόνα της ARAG διεθνώς αλλά και στον ελλαδικό χώρο.
 
Ο. Κωνσταντίνος Κοντογεώργος, Διευθυντής του τμήματος Πωλήσεων. Επιπλέον επισήμανε ότι και σήμερα τέτοιες ευκαιρίες μπορούν να  αξιοποιηθούν  όταν τις αναγνωρίζουμε εγκαίρως και ανταποκρινόμαστε με ενθουσιασμό και άμεσα.  Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στις ανάγκες ειδικών ομάδων ασφάλισης.

Στην συνεχεία, η έμπειρη δικηγόρος στο Τμήμα Ζημιών, κα Δήμητρα Νικα, μίλησε εκτενώς με παραδείγματα για τα πλεονεκτήματα του ασφαλιστηρίου νομικής προστασίας οχήματος της ARAG απέναντι σ’εκείνα των πολυκλαδικών εταιρών .

Ο Προϊστάμενος του Τμήματος Ζημιών, κ. Βασίλειος Μπάλλας,  αναφέρθηκε στην άμεση εξυπηρέτηση καθώς και την αναγκαιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών που απολαμβάνουν οι ασφαλισμένοι από τα Τμήματα Ζημιών της εταιρίας, παραθέτοντας παραδείγματα που κέντρισαν τον ενδιαφέρον όλων. 

Την αναγκαιότητα σύνδεσης του ασφαλιστηρίου νομικής προστασίας με ασφαλιστήρια άλλων κλαδών τόνισε στους συνεργάτες ο κ. Λουκάς Μακρυγέννης, επιθεωρητής Πωλήσεων της εταιρίας.  

Τέλος, η συνεργάτιδα και γνωστή δικηγόρος των Αθηνών, κα Κριάρη μίλησε για το εύρος τον καλύψεων και την ιδιαιτερότητα των υποθέσεων που έχει αντιμετωπίσει από την αρχή της συνεργασίας της με την εταιρία  ως και σήμερα.

Στο τέλος της ημερίδας διεξήχθη μία πολύ εποικοδομητική συζήτηση και εκφράστηκε η ευχή για σύντομη επανάληψη.

Η ημερίδα έκλεισε με δεξίωση που έγινε σε πολύ φιλικό & εγκάρδιο κλίμα.