Η ING Μεγάλος Χορηγός στην Ημερίδα Ιδιωτικής Ασφάλισης στη Θεσσαλονίκη

H ING ήταν Μεγάλος Χορηγός στην «Ημερίδα Ιδιωτικής Ασφάλισης», η οποία πραγματοποιήθηκε την  Πέμπτη 14 Απριλίου 2011, στo ξενοδοχείο Makedonia Palace στη Θεσσαλονίκη.

Κεντρικός άξονας της ημερίδας, η οποία ήταν ανοιχτή στο κοινό, αποτέλεσε η ανάδειξη του θεσμού της ιδιωτικής ασφάλισης και του ρόλου που έχει ευρύτερα στην κοινωνία, καθώς και η ενημέρωση του πολίτη για τις επιλογές που έχει στην ιδιωτική ασφάλιση.

Ημερίδα Ιδιωτικής Ασφάλισης στη ΘεσσαλονίκηΟ κος Μάνος Χειράκης, Γενικός Διευθυντής Marketing & Bancassurance ING Ελλάδος, συμμετείχε στο πάνελ της συζήτησης για τα «Νέα δεδομένα στο συνταξιοδοτικό ζήτημα στην Ελλάδα και τα προγράμματα ιδιωτικής ασφάλισης».

Κλείνοντας την ομιλία του προς τους συμμετέχοντες στην ημερίδα, ο κος Μ. Χειράκης τόνισε χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων ότι «Οι συνθήκες έχουν αλλάξει, σήμερα περισσότερο από ποτέ οι πολίτες έχουν ανάγκη στήριξης του μελλοντικού τους εισοδήματος. Ο ιδιωτικός τομέας με την εμπειρία και την τεχνογνωσία του, μπορεί να προσφέρει λύσεις για την εξασφάλιση της ποιότητας ζωής των μελλοντικών συνταξιούχων. Η συνεργασία της Πολιτείας με τον ιδιωτικό τομέα αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση προς ένα βιώσιμο σύστημα ασφάλισης με κοινωνικό χαρακτήρα.»
 
Η χορηγία της ING στην ημερίδα Ιδιωτικής Ασφάλισης εντάσσεται στους ευρύτερους στρατηγικούς στόχους της εταιρείας για παροχή επαγγελματικής συμβουλής σε υπηρεσίες ασφαλειών ζωής και σύνταξης, για τη σωστή διαχείριση του χρηματοοικονομικού μέλλοντος των πελατών της.