Executive Insurance Brokers: Σταθερή ανάπτυξη με όχημα την ποιότητα

Πολλοί πιστεύουν ότι όλες οι μεσιτικές εταιρείες είναι ίδιες, ότι λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο, ότι προσφέρουν τις ίδιες υπηρεσίες. Πολλοί πιστεύουν, επίσης, ότι οι μεσιτικές εταιρείες, που ανήκουν σε επιχειρηματικούς ομίλους, μοναδικό σκοπό έχουν την αξιοποίηση της ασφαλιστικής ύλης του ομίλου. 

Αν αυτό ισχύει, τότε η Executive Insurance Brokers αποτελεί εξαίρεση. 

Έχει άλλη φιλοσοφία, άλλη δομή, άλλη λειτουργία, άλλους στόχους. Και επειδή οι εξαιρέσεις δεν είναι πάντα και επιτυχημένες, η Executive Insurance Brokers διαφέρει και σε αυτό. 

Έχει καταγράψει μια αξιοζήλευτη πορεία, στα δώδεκα χρόνια της λειτουργίας της, τόσο στον τομέα της ανάπτυξης εργασιών, όσο Executive Insurance Brokers και στον τομέα της κερδοφορίας. 

Η παρουσία της, μεταξύ των επιχειρήσεων του ομίλου εταιρειών Σφακιανάκη, από τον οποίο ιδρύθηκε το 1999, υποδηλώνει τη στρατηγική απόφαση του ομίλου για την είσοδο και την ανάπτυξη της εταιρείας στον τομέα των υπηρεσιών και όχι την απλή παροχή συμπληρωματικών προϊόντων στις κύριες δραστηριότητες του ομίλου. 

Η εταιρεία είναι δομημένη για να μπορεί να ανταποκριθεί στις ασφαλιστικές ανάγκες κάθε πελάτη, ιδιώτη ή επιχειρηματικής μονάδας. 

Λειτουργεί ως «ασφαλιστική εταιρεία», με μονάδες ανάληψης κινδύνων, παραγωγής, δημιουργίας προϊόντων, ζημιών, υποστήριξης, εξυπηρέτησης, δικτύων πωλήσεων και συνεργατών. 

Η Executive Insurance Brokers, όμως, είναι κάτι παραπάνω, γιατί παρέχει στους πελάτες της συμβουλευτικές υπηρεσίες και υπηρεσίες risk management, πριν την ασφάλιση, κατά τη διάρκεια της ασφάλισης και, φυσικά, υποστηρικτικές υπηρεσίες τη στιγμή της επέλευσης του κινδύνου.

Η αλματώδης ανάπτυξη της εταιρείας, χρόνο με το χρόνο, είναι απόρροια αφενός επιχειρηματικών αποφάσεων επέκτασης και αφετέρου επιτυχούς διοίκησής της. 

Η λειτουργία του υποκαταστήματος της Θεσσαλονίκης δημιούργησε νέα δεδομένα, για εντυπωσιακή ανάπτυξη στη Βόρεια Ελλάδα και στα Βαλκάνια, ενώ, παράλληλα, η συσσωρευμένη τεχνογνωσία και η υψηλού επιπέδου παροχή υπηρεσιών προς τους συνεργάτες της, την έχουν καταστήσει σε πόλο έλξης ανεξάρτητων συνεργατών.

Executive Insurance Brokers Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας. Τα 42 άτομα που το απαρτίζουν, συνθέτουν εμπειρία, γνώση, επαγγελματισμό και ενθουσιασμό. 

Οι νεανικοί μέσοι όροι ηλικίας, κοντά στα 30, συνδυάζονται με υψηλό μορφωτικό επίπεδο και φιλικότητα προς τη σύγχρονη τεχνολογία. 

Με συνεχή προγράμματα εξειδίκευσης και επιμόρφωσης, στελεχών, υπαλλήλων και συνεργατών, αποδυκνύει ότι η εταιρεία επενδύει σταθερά και σοβαρά στον τομέα αυτό.

Επικεφαλής, η κα Ευγενία Καφφετζή. Δυνατή παρά ποτέ, ήρεμη, φιλική, ανθρώπινη, μεταδίδει στο συνομιλητή της, αμέσως και χωρίς καμία προσπάθεια, την αίσθηση του ατόμου που ξέρει, που μπορεί και που πράττει, την αίσθηση του σύγχρονου manager. 

Η συζήτηση που ακολούθησε και οι απαντήσεις που έδωσε αποδεικνύουν, με τον καλύτερο τρόπο, του λόγου το αληθές.