Κορυφαίοι managers της International Life στο GAMA International Lamp

Για 6η συνεχόμενη χρονιά οι κορυφαίοι managers της International Life έδωσαν δυναμικά το παρόν στο Συνέδριο Lamp 2011 που διοργανώνει κάθε χρόνο ο διεθνής οργανισμός GAMA International.

Στo Συνέδριο, το οποίο πραγματοποιήθηκε στην Washington στις 20-23 Μαρτίου 2011 και είχε τίτλο “Where Leaders Impact Lives” («Εκεί που οι ηγέτες επιδρούν στις ζωές») συμμετείχαν ο Επιθεωρητής Πωλήσεων κ. Κλέαρχος Πεφάνιος, ο Agency Manager κ. Βαγγέλης Τοπχαναλής από το Υποκατάστημα Δράμας και οι Unit Managers κ.κ. Αθηνά Πεφανίου, Ελένη Θανοπούλου και Κώστας Φλόκας. Τους συμμετέχοντες συνόδευσε ο Διευθύνων Σύμβουλος των Ασφαλιστικών Εταιρειών του Ομίλου κ. κ.κ. Βαγγέλης Τοπχαναλής (Agency Manager), Αθηνά Πεφανίου (Unit Manager), Κώστας Φλόκας (Unit Manager), Κλέαρχος Πεφάνιος (Επιθεωρητής Πωλήσεων), Ελένη Θανοπούλου (Unit Manager), Περικλής Λίβας (Διευθύνων Σύμβουλος)Περικλής Λίβας.

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ομιλίες των πιο επιτυχημένων managers παγκοσμίως οι οποίες παρείχαν χρήσιμα εργαλεία για την πορεία και την εξέλιξη ενός manager. 

Εμπλούτισαν τις γνώσεις τους πάνω σε θέματα καλλιέργειας ηγετικών ικανοτήτων και καθοδήγησης των μελλοντικών managers, παρακίνησης των ασφαλιστικών συμβούλων, αύξησης των πωλήσεων των προϊόντων ασφαλίσεων ζωής και στρατηγικών δικτύωσης για εξεύρεση υποψηφίων πελατών.

Ακολουθώντας την «παράδοση» των προηγούμενων ετών, τα στελέχη της International Life έλαβαν σημαντικές διακρίσεις. Ο κ. Κλέαρχος Πεφάνιος με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Περικλή Λίβα στην βράβευση First in Class AwardΣυγκεκριμένα, στην Τελετή International Management Awards που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 20/3/2011 βραβεύτηκαν ο κ. Κλέαρχος Πεφάνιος στην κατηγορία Gold και η κα Αθηνά Πεφανίου στην κατηγορία Bronze, βάσει των εισοδημάτων των ιδίων και των συνεργατών τους από πρωτοετείς προμήθειες για το 2010.

Επίσης, για 3η συνεχόμενη χρονιά, ο Επιθεωρητής Πωλήσεων κ. Κλέαρχος Πεφάνιος αναγνωρίστηκε ως First in Class Award (ο κορυφαίος manager σε επίδοση για το 2010) που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 21/3/2011 στην Τελετή Celebration of Excellence Recognition Banquet. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που Έλληνας Manager κατακτά για 3 συνεχόμενες χρονιές την βράβευση First in Class, η οποία αποτελεί την ανώτερη διάκριση που μπορεί να λάβει ένας manager.

Η κα Αθηνά Πεφανίου στην βράβευση International Management Awards (IMA Bronze)Τα Συνέδρια της GAMA International αποτελούν κάθε χρόνο κορυφαίο γεγονός της διεθνούς ασφαλιστικής αγοράς. Η International Life ενθαρρύνει και προωθεί την συμμετοχή στα Συνέδρια αυτά, διοργανώνοντας κάθε χρόνο σχετικούς Διαγωνισμούς Πωλήσεων, παρακινώντας όλο και περισσότερους συνεργάτες της να αποκομίσουν τα οφέλη που προσφέρει η συμμετοχή σε ένα τέτοιο Συνέδριο. 

Οι συμμετέχοντες έθεσαν τον πήχη υψηλότερα για το υπόλοιπο της χρονιάς ώστε να συνεισφέρουν με τις γνώσεις και την εμπειρία από την GAMA International στην περαιτέρω ανάπτυξη της Εταιρείας.