Διπλή διάκριση για τη Groupama Asset Management

Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, στις 8 Μαρτίου, η Groupama Asset Management, θυγατρική του ομίλου Groupama εξειδικευμένη στη διαχείριση περιουσίας, έλαβε τόσο το βραβείο της καλύτερης γαλλικής εταιρείας διαχείρισης κεφαλαίων στην κατηγορία της για τις επιδόσεις της επί 4 χρόνια, όσο και το βραβείο της καλύτερης ευρωπαϊκής εταιρείας διαχείρισης κεφαλαίων για τις επιδόσεις της επί 7 χρόνια.

«Οι διακρίσεις αυτές», σχολιάζει ο Γενικός Διευθυντής της Groupama Φοίνιξ Ασφαλιστικής, κ. Bertrand Woirhaye, «αποτυπώνoυν την ποιότητα της διαχείρισης κεφαλαίων της Groupama Asset Management σε βάθος χρόνου και ανεξάρτητα από την οικονομική συγκυρία, πετυχαίνοντας πολύ καλά αποτελέσματα στο πλαίσιο ενός δυσμενούς οικονομικού περιβάλλοντος. 

Η σταθερότητα αυτή είναι ο λόγος για τον οποίον η Groupama Φοίνιξ, αξιοποιώντας στον τομέα αυτό, όπως και σε πολλούς άλλους, τις δυνατότητες συνέργειας με τον Όμιλο Groupama προς όφελος των πελατών της, ανέθεσε στη Groupama Asset Management τη διαχείριση των νέων αποταμιευτικών και επενδυτικών προϊόντων της. Η  Groupama Asset Management αποτελεί πολύτιμο σύμμαχο για τις μακροχρόνιες επενδύσεις, είτε πρόκειται για διαχείριση διαθεσίμων, για συντηρητικά, μικτά ή και αμιγώς μετοχικά κεφάλαια».