H FXCM συμβάλλει στις προσπάθειες ανακούφισης από το τσουνάμι

Σε συνέχεια του καταστροφικού σεισμού και του τσουνάμι που έπληξε πρόσφατα την Ιαπωνία, η FXCM Inc. (NYSE: FXCM) δεσμεύτηκε σήμερα ως προς την υποστήριξη και χρηματοδότηση των ενεργειών ανακούφισης προς την Ιαπωνία. Η FXCM θα συμβάλλει με το ποσό των 25.000 δολαρίων στις προσπάθειες αποστολής ανθρωπιστικής βοήθειας και ανακούφισης των πληγέντων και μαζί με τις δωρεές των υπαλλήλων θα συγκεντρώσει το ποσό των 100.000 δολαρίων.

“Εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη για τις ανθρώπινες απώλειες αλλά και για τις καταστροφές που προκλήθηκαν από τους πρόσφατους σεισμούς στην Ιαπωνία,” δήλωσε ο David Sakhai, chief operating officer της FXCM. “Η FXCM διαθέτει γραφεία στην Ιαπωνία που αποτελούν την προέκταση της οικογένειας της FXCM και είμαστε ευγνώμονες που είναι όλοι αβλαβείς. Θα θέλαμε να εκφράσουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων αλλά και σε όλους όσους επλήγησαν από τη φυσική αυτή καταστροφή.”

“Η τρομακτική καταστροφή που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της Ιαπωνίας είναι σπαραξικάρδια, αλλά ταυτόχρονα, είμαστε συγκινημένοι για την δύναμη και την εγκαρτέρηση που επιδεικνύουν οι κάτοικοι της Ιαπωνίας,” δήλωσε ο Drew Niv, chief executive officer της FXCM. “Μέσω της γενναιοδωρίας των υπαλλήλων μας σε όλο τον κόσμο και των χρημάτων που θα προσφερθούν από την εταιρία μας θα υποστηρίξουμε την άμεση ανάγκη αποστολής προμηθειών μέσω του Αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού και άλλων γνωστών φιλανθρωπικών οργανώσεων, προκειμένου να συνδράμουμε στις προσπάθειες ανακούφισης των πληγέντων.”

Η FXCM δεσμεύεται στην παροχή της απαραίτητης υποστήριξης και των πόρων προκειμένου να βοηθήσουμε τους συνεργάτες και υπαλλήλους μας στην αντιμετώπιση των προκλήσεων των ημερών και των εβδομάδων που ακολουθούν.