Στο Langkawi και τη Σιγκαπούρη ταξίδεψαν οι συνεργάτες της Interasco

Στο υπέρoχο Langkawi και τη μαγευτική Σιγκαπούρη ταξίδεψαν φέτος την δεύτερη εβδομάδα του Μαρτίου οι επιτυχόντες του ετήσιου διαγωνισμού κλάδου υγείας και γενικών ασφαλίσεων της Interasco, της χρονιάς που πέρασε.

Ένας εξωτικός προορισμός διάρκειας οκτώ ημερών όπου η ευκαιρία για ανάπαυλα και εξερεύνηση ήταν δεδομένη. Άλλωστε το Langkawi με τα μαγευτικά νερά, τα καταπράσινα δάση, και τις λίμνες φυσικής ομορφιάς είναι ένας παράδεισος. Κατά την παραμονή τους στο Langkawi, μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους ταξιδιώτες, μια κρουαζιέρα με catamaran στο Pulau Payar, ένα μικρό νησάκι με καταπληκτική βλάστηση από εξωτικά φυτά και υπέροχες αμμώδεις παραλίες φημισμένο επίσης για τον Στο υπέρoχο Langkawi και τη μαγευτική Σιγκαπούρη ταξίδεψαν φέτος την δεύτερη εβδομάδα του Μαρτίου οι επιτυχόντες του ετήσιου διαγωνισμού κλάδου υγείας και γενικών ασφαλίσεων της Interascoκαταπληκτικό βυθό του. 

Η συνέχεια ήρθε με την μαγευτική Σινγκαπούρη. Η China Town, η μικρή Ινδία, η περιοχή Padag με το Cricet club, το ιστορικό κτίριο της βουλής, το Merlion Park, o ναός Thian Hock Keng Temple ήταν μόνο μερικά από μέρη όπου επισκέφθηκαν οι συμμετέχοντες.

Στο ταξίδι τους συμμετέχοντες συνόδευσαν, ο Δ/νων Σύμβουλος της Interasco, κ. Κάρολος Σαίας, η Οικονομική Δ/ντρια, κα Βασιλική Κυρίτση και η Δ/ντρια Σχεδιασμού, Ελέγχου & Πληροφόρησης, κα Φιλιώ Τζανετή.

Το τέλος του οκταημέρου βρήκε όλους τους συμμετέχοντες  να ανανεώνουν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά σε ακόμη πιο μαγευτικούς προορισμούς….