Η Interamerican βραβεύει τους άριστους συνεργάτες

Έμφαση στην ποιότητα του Δικτύου Πωλήσεων από την Interamerican

Την ετήσια εκδήλωση βραβεύσεων του δικτύου των γραφείων πωλήσεων πραγματοποίησε πρόσφατα η Interamerican, δίνοντας τον τόνο της συμβολής των αποκλειστικών συνεργατών της στην παραγωγή της.

Το δίκτυο των γραφείων της εταιρείας συνεισέφερε το 2010 το 75% της νέας παραγωγής στον κλάδο ζωής και υγείας και το 53% του συνόλου των μεικτών εγγεγραμμένων ασφαλίστρων στις γενικές ασφάλειες. Το πρώτο δίμηνο του 2011, το δίκτυο συνεχίζει τη συνεισφορά του κατά 77% σε ζωή και υγεία και κατά 43% στις γενικές, με το σύνολο της νέας παραγωγής ζωής και υγείας της εταιρείας να φθάνει τα 6,1 εκατ. ευρώ  και το σύνολο ασφαλίστρων των γενικών τα 39,8 εκατ. ευρώ.

Οι πρώτοι συντονιστές σε νέα παραγωγή ζωής-υγείας-ομαδικών Ασφαλίσεων Δ. Φαραντούρης, Φ. Θωμοπούλου και Απ. Δοκούζης με τους Γ. Κώτσαλο, Διευθύνοντα Σύμβουλο και Γ. Μαυρέλη, Γεν. Διευθυντή Πωλήσεων και Marketing της εταιρείαςΑνοίγοντας την εκδήλωση ο Διευθύνων Σύμβουλος της Interamerican, κ. Γιώργος Κώτσαλος, υπογράμμισε την πολιτική της εταιρείας να θωρακίσει με κάθε τρόπο τη φερεγγυότητά της και να παρουσιάσει έναν ισχυρό ισολογισμό, που στην περίοδο της οικονομικής κρίσης αποτελεί το πιο σημαντικό εχέγγυο. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο ενοποιημένος δείκτης φερεγγυότητας της εταιρείας για το 2010 φθάνει το 189%.

Σημειώνεται ότι περί τα τέλη της περυσινής χρονιάς ολοκληρώθηκε μια σοβαρή αναδιάρθρωση του δικτύου, που πλέον συγκροτείται από 21 δυναμικές μονάδες με γνώμονα λειτουργίας τον επαγγελματισμό υψηλού επιπέδου και την κερδοφορία. Το δίκτυο tied agency παραμένει η “αιχμή του δόρατος” των πωλήσεων της Interamerican στο πλαίσιο της στρατηγικής της για πολυκαναλική διανομή, όπως τόνισε κατά την εκδήλωση ο Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων και Marketing της εταιρείας, κ. Γιώργος Μαυρέλης

Ακόμη, ο κ. Μαυρέλης αναφέρθηκε σε μια σειρά από αλλαγές με τις οποίες αναβαθμίζεται ο ρόλος του ασφαλιστικού συμβούλου –με βελτιώσεις στο underwriting, με απλοποίηση και ταχύτητα στις εκδόσεις συμβολαίων, με νέα, ευέλικτα προϊόντα ζωής και υγείας που διατίθενται από τις αρχές του 2011, με την e-service πλατφόρμα σε πλήρη εξέλιξη, με νέα εργαλεία και με κίνητρα για πωλήσεις.

Ως προς τα παραγωγικά αποτελέσματα του 2010, ξεχώρισε το γραφείο πωλήσεων Δ. Φαραντούρη για τις κορυφαίες επιδόσεις του σε νέα παραγωγή ζωής-υγείας-ομαδικών ασφαλίσεων και σε εισπραχθέντα ασφάλιστρα γενικών ασφαλειών, ενώ κέρδισε και τη διάκριση ηθικής αξίας για την έμπρακτη κοινωνική υπευθυνότητα που επέδειξε το 2010.

Στη νέα παραγωγή υγείας την πρώτη θέση κατέλαβε το γραφείο Απ. Δοκούζη και σε ενσωμάτωση νέων συνεργατών το γραφείο Κ. Σαριδάκη.