Πρώτη συνάντηση μελών MDRT Ελλάδας

Στις 18-03-2011 έλαβε χώρα η 1η Συνάντηση των μελών του MDRT Ελλάδας στο Ξενοδοχείο Athens Plaza. Μετά την μεγάλη επιτυχία στη διεξαγωγή του πρώτου Ευρωπαϊκού συνεδρίου του MDRT στην Αθήνα τον Φεβρουάριο, ο οργανισμός απέκτησε ακόμα μεγαλύτερη δυναμική και έγιναν περισσότερο κατανοητά τα μοναδικά οφέλη που προκύπτουν για ένα σοβαρό επαγγελματία ασφαλιστή ή χρηματοοικονομικό σύμβουλο το να είναι μέλος του MDRT. 

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να διπλασιασθούν ως τώρα τα μέλη MDRT Ελλάδας, δίχως να έχει ολοκληρωθεί ακόμα η περίοδος εγγραφών. Ήδη εκατό περίπου άτομα έχουν γίνει μέλη του MDRT για το 2011, ενώ και άλλοι που θα ήθελαν να εγγραφούν – επειδή δεν πληρούν τις προϋποθέσεις – δεσμεύτηκαν να τις  επιτύχουν την επόμενη χρονιά.  

Στην συνάντησή τους στο Athens Plaza τα μέλη, είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και ιδέες για την δουλειά τους, τις προοπτικές του επαγγέλματος, παρουσιάσθηκε σύντομο Video με τα highlights του συνεδρίου ClassIQ και στην συνέχεια ανέφεραν την γνώμη τους για την εκδήλωση, ώστε να οργανωθούν ακόμα καλύτερα μελλοντικά συνέδρια. 

Ο πρόεδρος του MDRT Ελλάδας κος Γιάννης Χατζάκης, αναφέρθηκε στην συνέντευξη του κ. Julian Good, προέδρου MDRT USA,  για το πώς αντιμετωπίζει ο οργανισμός την ενδεχόμενη καχυποψία κάποιων εμπλεκομένων, να υποστηρίξουν και να ενθαρρύνουν τη συμμετοχή κορυφαίων ασφαλιστών τους στον οργανισμό, καθώς και ότι «όποιος έρχεται σε μας δεν πρέπει να θέλει μόνο να πάρει αλλά και να προσφέρει, κάτι που τελικά τον οδηγεί και στην αύξηση της παραγωγικότητάς του!».