H. Castries: «Ο όμιλος θα παραμείνει στην Ελλάδα με σταθερή στρατηγική»

Την Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου του Ομίλου ΑΧΑ, . Ο Πρόεδρος του ομίλου συνάντησε στελέχη της εταιρείας, συνεργάτες και δημοσιογράφους, Σε παρουσίασή του, στο Hilton, αναφέρθηκε στα οικονομικά αποτελέσματα του ομίλου, τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που παρουσιάστηκαν την απερχόμενη χρονιά, τόσο στις ανεπτυγμένες όσο και στις αναπτυσσόμενες αγορές. Επιπλέον, ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στη φιλοδοξία της ΑΧΑ που αφορά σε μακροχρόνια βήματα στρατηγικής, μέσω επιτυχούς αλλαγής διαδικασιών και λειτουργιών, με σκοπό την αποτελεσματική λειτουργία και βιωσιμότητα του ομίλου, ιδιαίτερα σε περιόδους κρίσης, όπως αυτή που διανύουμε.

Ο κύριος Henri de Castries αναφέρθηκε εκτενώς στο οικονομικό και επιχειρησιακό περιβάλλον της ελληνικής κοινωνίας και συνάμα της ΑΧΑ Ασφαλιστικής, όπως αυτό διαμορφώνεται τα τελευταία χρόνια. «Ο ομιλος Επίκεψη Henri de Castries, όμιλος ΑΧΑ, στην Ελλάδαθα παραμείνει στην Ελλάδα με σταθερή στρατηγική» δηλώνει ο Πρόεδρος του ομίλου, τονίζοντας ξεκάθαρα τις προθέσεις του σε ότι αφορά στη στρατηγική της ΑΧΑ στην ελληνική αγορά και επισημαίνοντας ότι η παρουσία της ΑΧΑ στη χώρα μας θα συνεχιστεί, παρά την οικονομική κρίση και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η Ελλάδα. Πλαισιωμένος από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΑΧΑ Μεσογείου και Λατινικής Αμερικής, κύριο Jean Laurent Granier και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΑΧΑ Ελλάδος, κύριο Eric Kleijnen, o κύριος Henri de Castries υπογραμμίζει ότι η Ελλάδα δεν είναι η μόνη οικονομία στην Ε.Ε. που βρίσκεται αντιμέτωπη με την κρίση χρέους και επισήμανε την προσπάθεια που καταβάλλει η ελληνική κυβέρνηση, ώστε η χώρα μας να εξέλθει από την ύφεση, δημιουργώντας ταυτόχρονα τις δικές της υποδομές ανάπτυξης και ανταγωνιστικότητας.

Στρατηγικής σημασίας τόσο για τον όμιλο όσο και για την ΑΧΑ Ελλάδος είναι η κερδοφόρος ανάπτυξη και η άρτια εξυπηρέτηση του ασφαλισμένου, οι οποίες αποτελούν ακρογωνιαίο λίθο της μακροχρόνιας βιωσιμότητας της ΑΧΑ, σε παγκόσμιο και τοπικό επίπεδο.

Το μονοήμερο ταξίδι του κυρίου Henri de Castries, ολοκληρώθηκε με φόντο την Ακρόπολη, στην αίθουσα Galaxy του ξενοδοχείου Hilton, κατά τη διάρκεια του οποίου ο κύριος Henri de Castries γνώρισε ορισμένα από τα ταλέντα και μελλοντικά στελέχη της Εταιρίας μας καθώς και αξιόλογους, στενούς συνεργάτες της.