«Στον αέρα» η διαφημιστική καμπάνια της ΑΧΑ Ασφαλιστικής για το 2011

Η ΑΧΑ Ασφαλιστική από τις 20 Φεβρουαρίου 2011 είναι «στον αέρα» με εταιρική διαφημιστική καμπάνια.

Η διαφημιστική εκστρατεία έχει βασισθεί στο στρατηγικό πλαίσιο ανάπτυξης και τοποθέτησης της εταιρείας στην ασφαλιστική αγορά, λαμβάνοντας υπόψη το εξωτερικό επιχειρησιακό περιβάλλον και τις τρέχουσες συνθήκες που διαμορφώνουν τον ασφαλιστικό χάρτη της ελληνικής αγοράς.

Δίνει ιδιαίτερη έμφαση στο μέγεθος της ΑΧΑ σε όλο τον κόσμο και επικοινωνεί στοιχεία που αποδεικνύουν ότι η εταιρεία είναι παγκόσμιας εμβέλειας. Παράλληλα, η προώθηση του ονόματος συνεχίζεται και με το γνωστό σε όλους τους τηλεθεατές «ρολόι», το οποίο εμφανίζεται στο τέλος των τηλεοπτικών ειδήσεων του ALTER.

Η προβολή της ΑΧΑ στην τηλεόραση, στον Κυριακάτικο Τύπο και στο διαδίκτυο θα διαρκέσει 3 εβδομάδες, ενώ με το «ρολόι» εξασφαλίζουμε μια συνεχή τηλεοπτική παρουσία μέχρι τα τέλη Μαΐου.

Με τη συγκεκριμένη εκστρατεία στόχος της εταιρείας είναι να ευαισθητοποιήσει την ελληνική αγορά και να αποδείξει με πράξεις την προσήλωσή της προς τον πελάτη, δεδομένου ότι σε μια περίοδο ιδιαίτερα δυσμενή για την ασφαλιστική αγορά η ΑΧΑ δίνει το παρόν όχι με λόγια, αλλά με πραγματικούς αριθμούς και ενέργειες που αποδεικνύουν την αξιοπιστία της.