«Αδιαπραγμάτευτα ασφαλής σε κάθε της βήμα» η Axa

Το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011, η ΑΧΑ Ασφαλιστική διοργάνωσε το ετήσιο Συνέδριο Πωλήσεων με θέμα «Αδιαπραγμάτευτα ασφαλείς σε κάθε μας βήμα» στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Spa στη Βουλιαγμένη, κατά τη διάρκεια του οποίου πραγματοποιήθηκαν και οι βραβεύσεις των διακεκριμένων στελεχών πωλήσεων. Η ΑΧΑ Ασφαλιστική αφιερώνοντας το φετινό συνέδριο στο σύνθημα «Αδιαπραγμάτευτα ασφαλείς σε κάθε μας βήμα», εστίασε σε καλλιτεχνικές πινελιές, με μια εντυπωσιακή σκηνή και χορευτές να δίνουν το στίγμα του συνεδρίου σε ρυθμό και «βήματα επιτυχίας, ασφάλειας και φερεγγυότητας».

Η έναρξη του συνεδρίου πραγματοποιήθηκε με την ομιλία του κυρίου Eric Kleijnen, Διευθύνοντος Συμβούλου, ο οποίος παρουσίασε τα οικονομικά αποτελέσματα του ομίλου και της ΑΧΑ Ελλάδος για το 2010 καθώς και τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες σε παγκόσμιο, αλλά και τοπικό επίπεδο. Επιπλέον, αναφέρθηκε στις ενέργειες που έχουν γίνει και συνεχίζονται, σε τοπικό επίπεδο, σε ότι αφορά στις βελτιωτικές αλλαγές της Εταιρίας σε εργασίες, ανθρώπινο δυναμικό, συστήματα και διαδικασίες. Η ομιλία του Διευθύνοντος Συμβούλου ολοκληρώθηκε με την αναφορά του στη Φιλοδοξία τόσο του Ομίλου όσο και της ΑΧΑ Ελλάδος.

Στη συνέχεια, ο κύριος Eric Kleijnen συνεχάρη τους συνεργάτες για τα θετικά οικονομικά αποτελέσματα της προηγούμενης χρονιάς παρά την ταραχώδη και δύσκολη οικονομική συγκυρία και μαζί με τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΑΧΑ Ασφαλιστικής βράβευσε τους καλυτέρους συνεργάτες, οι οποίοι και διακρίθηκαν το 2010.

Η εισαγωγή στο βασικό μήνυμα του συνεδρίου πραγματοποιήθηκε από τον κύριο Αδαμάντιο Χατζηστύλη, Διευθυντή Δικτύων Διανομής, ο οποίος δεν παρέλειψε να τονίσει ότι βρισκόμαστε σε μια περίοδο μεγάλων αλλαγών στην ελληνική ασφαλιστική βιομηχανία και σε όλα τα κανάλια διαμεσολάβησης και δήλωσε ότι η ΑΧΑ με τη στρατηγική των 3 τελευταίων χρόνων κατάφερε να ξεχωρίσει και να διακριθεί για την φερεγγυότητά της από τους πελάτες και τους συνεργάτες της. Χαρακτηριστικά ανέφερε, «Βελτιώνουμε συνεχώς τις διαδικασίες και τις υποδομές μας και αναπτυσσόμαστε σε όλα τα κανάλια διανομής agency, πρακτορειακό, μεσιτικό, και bancassurance.  

Στηρίζουμε το  αποκλειστικό μας δίκτυο επενδύοντας σ’ αυτο τόσο σε συστήματα όσο και στη διαρκή εκπαίδευση του. Στρατηγική μας είναι να αξιοποιήσουμε το δίκτυο των αποκλειστικών μας συνεργατών ως σύμβουλοι και όχι ως προωθητές προϊόντων, ενισχύοντας τους παράλληλα με ροή υποψηφίων πελατών μέσω προωθητικών ενεργειών της Εταιρίας».

Κατόπιν, τη σκυτάλη παρέλαβε ο κύριος Θωμάς Πουφινάς, Offer Director, ο οποίος ανέφερε ότι η ασφαλιστική δραστηριότητα έχει από τη φύση της κοινωνικό χαρακτήρα, ιδιαίτερα σε μια περίοδο όπως αυτή που διανύουμε, για αυτό και η ΑΧΑ εστιάζει σε προϊόντα που παρέχουν προστασία στους ασφαλισμένους μας. «Ανανεώνουμε το πρόγραμμα πρόσκαιρης ασφάλισης ζωής με ασφάλιση μέχρι την ηλικία των 75 ετών και με ευνοϊκότερη τιμολόγηση καθώς αυξάνονται τα κεφάλαια ζωής. 

Η αίτηση απλοποιείται και η διαδικασία γίνεται εύκολη και γρήγορη ώστε με ένα απλό ερωτηματολόγιο υγείας να μπορεί να γίνει ανάληψη σε συνδυασμό με κεφάλαιο επιβίωσης παρέχοντας μια ολοκληρωμένη λύση για τις ανάγκες των ασφαλισμένων μας. Εισάγουμε στα προγράμματα UL το αμοιβαίο κεφάλαιο ΑΧΑ ΙM Protection 90 το οποίο παρέχει την δυνατότητα συμμετοχής σε άνοδο των διεθνών αγορών και προστασία στο 90% της μέγιστης ιστορικής τιμής μεριδίου.

Τις φωτογραφίες της εκδήλωσης μπορείτε να δείτε εδώ