Τα 284 εκατ. ευρώ ξεπέρασε η συνολική παραγωγή της ING το 2010

Την Τρίτη 1η Μαρτίου 2011 η ING Ελλάδος συμπλήρωσε 31 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας στην Ελληνική αγορά και σε εκδήλωση δημοσιογράφων που διοργανώθηκε με αφορμή τον εορτασμό των γενεθλίων της, παρουσίασε ένα σύντομο απολογισμό των οικονομικών αποτελεσμάτων του προηγούμενου έτους. 

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν για το 2010, τα συνολικά ετήσια εγγεγραμμένα ασφάλιστρα ανήλθαν στα 284.100.957 Ευρώ. Οι ασφαλισμένοι για το 2010 ξεπέρασαν τους 403.000 και το ύψος του ποσού που κατέβαλε η ING σε αυτούς ανήλθε στα 212.164.791Ευρώ.

Ο κ. Bram Boon, Διευθύνων Σύμβουλος ING Ελλάδος, στην εκδήλωση για τον εορτασμό των 31 χρόνων λειτουργίας, δήλωσε πως «σε μία χρονιά προκλήσεων, η ING κατάφερε να διατηρήσει το μερίδιο αγοράς της. Οι πρόσφατες εξελίξεις στο συνταξιοδοτικό έχουν ενισχύσει την ανάγκη της ελληνικής κοινωνίας για συνταξιοδοτικά προγράμματα και προγράμματα προστασίας γενικότερα. Εδώ και 31 συναπτά έτη εργαζόμαστε έχοντας τον ασφαλισμένο της ING στον πυρήνα των λειτουργιών μας. Αποτελεί δέσμευσή μας να συνεχίσουμε και στο μέλλον να στοχεύουμε στην καλύτερη δυνατή ικανοποίηση των αναγκών του.»

Ο κ. Μάνος Χειράκης, Γενικός Διευθυντής Marketing & Bancassurance ING Ελλάδος, ανέφερε πως «το 2010 η ING, ανταποκρινόμενη στην ανάγκη της κοινωνίας για ουσιαστική πληροφόρηση στον τομέα της σύνταξης, δημιούργησε το PAt (Pension Advice Tool): ένα πολύτιμο εργαλείο στη διάθεση του Ασφαλιστικού Συμβούλου ING για την παροχή επαγγελματικής συμβουλής στον ευαίσθητο τομέα της σύνταξης. Το PAt συμπλήρωσε ιδανικά το ολοκληρωμένο σύστημα της ING με αποταμιευτικά, επενδυτικά, συνταξιοδοτικά και προγράμματα προστασίας για την κάλυψη των αναγκών των 403.000 ασφαλισμένων που μας εμπιστεύτηκαν. Το 2010, συμπληρώσαμε μία ακόμη επιτυχημένη χρονιά στρατηγικής συνεργασίας με την Τράπεζα Πειραιώς στο Bancassurance, και θα συνεχίσουμε το ίδιο δυναμικά και το 2011».

Η κα Σοφία Ρατσιάτου, Γενική Διευθύντρια Πωλήσεων ING Ελλάδος, υπογράμμισε: «Στην ING είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για τους ανθρώπους μας στο δίκτυο Ασφαλιστικών Συμβούλων. Επενδύουμε διαρκώς στην ανάπτυξη και εκπαίδευσή τους, ώστε η εμπειρία του ασφαλισμένου στην ING να είναι επαγγελματική, άρτια και μοναδική».