18 εθελόντριες βραβεύτηκαν από το mpd και το womanmpdclub

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 28/2 τελετή βράβευσης δεκαοκτώ γυναικών που διοργάνωσε το mpd και womanmpdclub στην Αίθουσα Πολιτιστικού Κέντρου του Δημαρχείου Κηφισιάς. Βραβεύθηκαν δεκαοκτώ εκλεκτές κυρίες που με το εθελοντικό έργο και τη δράση τους έχουν προάγει την έννοια της κοινωνικής αλληλεγγύης, του αλτρουισμού και της ανιδιοτελούς προσφοράς στον συνάνθρωπο. 

Οι κυρίες είναι:
1. Ταμβάκη Βασιλική ( Δήμαρχος Νέας Ερυθραίας )
2. Παπανικόλα Αγγελική ( Πρόεδρος Φίλων Νεαν. Διαβήτη )
3. Γκούφα  Μαρουσώ ( Ορφανοτροφείο Αγία Άννα )
4. Σταθάκη Μαρία ( Πρόεδρος  Συλλόγου Κρίκος Ζωής )
5. Θεοδωρακοπούλου Χρυσάνθη ( Πρόεδρος Φίλων του Δάσους Συγγρού)
6. Έλιοτ Βίκυ ( Πρόεδρος Αρωγής )
7. Ανδρικοπούλου Βίκυ ( Αντιδήμαρχος Παλ. Φαλήρου)
8. Οικονομάκου Σοφία ( Πρόεδρος Δικτύου Γυναικών Ευρωεπιμελητηρίου )
9. Ζιούβα Ισμήνη ( ΧΕΝ Κηφισιάς )
10. Κωστοπούλου Μαρία ( ΧΕΝ Κηφισιάς )
11. Γαζή Ελένη ( ΕΛΙΞ )
12. Θεοδωρακάκου Γιώτα ( ACTION AID )
13. Πάτση Χριστίνα ( ΦΡΟΝΤΙΔΑ )
14. Ατζολετάκη Γωγώ ( ΦΡΟΝΤΙΔΑ )
15. Δορκοφίκη Ειρήνη ( ΦΡΟΝΤΙΔΑ )
16. Περδικάρη Μαρίνα ( PRAKSIS )
17. Μιχαλάκη Ασπασία ( Γιατροί του Κόσμου )
18. Πέιτζ Πένυ ( Γιατροί του Κόσμου )

Στον φιλόξενο χώρο που ευγενικά παραχώρησε ο Δήμαρχος Κηφισιάς κ. Χιωτάκης συνέρευσε πλήθος κόσμου που παρακολούθησε τη συγκινητική τελετή. Παραβρέθηκαν και απένειμαν βραβεία-πλην του κ. Χιωτάκη – η Αντιδήμαρχος Δημοτικής Διακυβέρνησης κα  Νίνα Βλάχου, ο διευθυντής του mpd club και περιφερειακός διευθυντής της ΑΧΑ ασφαλιστικής κ. Μουντάκης Βασίλης, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού Κηφισιάς κ. Κουρμαδιάς Νικόλαος, η Αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού Κηφισιάς κα Παπαιωάννου Λίλα, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Αττικού Οφθαλμολογικού Κέντρου κ. Κούλας Χαράλαμπος, η υπεύθυνη marketing BIOMEDICIN κα Ρόμπολα Μαρία, ο Διευθυντής Δικτύων Διανομής της ΑΧΑ Ασφαλιστικής κ. Χατζηστύλης Διαμαντής, η Διευθύντρια Οικονομικών Υπηρεσιών της ΑΧΑ Ασφαλιστικής κα Γκιώνη Μάρα, ο Διευθυντής Λειτουργιών της ΑΧΑ Ασφαλιστικής κ. Μοάτσος Ερρίκος κ.α.

Το ʽπαρώνʼ επίσης έδωσαν εκπρόσωποι συλλόγων, γυναικείων σωματείων και οργανώσεων των βορείων προαστίων. Μετά την ολοκλήρωση της τελετής ακολούθησε μπουφές και κληρώθηκαν δώρα στους παρευρισκόμενους. 

Όπως τόνισε στο χαιρετισμό του ο διευθυντής του mpdclub κ. B. Μουντάκης σκοπός της πρωτοβουλίας, που εντάσσεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Μήνας Γυναίκας», ήταν να αναδειχθεί η έννοια του εθελοντισμού και της ανυστερόβουλης προσφοράς, που στα πρόσωπα αυτών των γυναικών βρήκε την καλύτερη έκφρασή της. 

Το ίδιο το mpd club ως σύλληψη και εφαρμογή στηρίζεται σε αυτή ακριβώς την ιδέα: της αλληλοβοήθειας. Μέσω εκπτώσεων στις αγορές τους, που εξασφαλίζει το εκπτωτικό mpdclub, να βοηθηθούν οι συμπολίτες μας και να ανταπεξέλθουν καλύτερα στη δύσκολη οικονομική συγκυρία. Ο κ. Μουντάκης ανανέωσε το ραντεβού για τις 8/3, οπότε στο Δημαρχείο Βύρωνα θα βραβευθούν εξίσου σημαντικές γυναικείες προσωπικότητες από το χώρο του εθελοντισμού των νοτίων προαστίων.