Η MetLife βασικός χορηγός του MDRT Europe ClassIQ Regional Meeting

H MetLife ήταν ένας εκ των βασικών χορηγών με την ιδιότητα του Silver Sponsor του MDRT Europe ClassIQ Regional Meeting που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στην Αθήνα μεταξύ 2-4 Φεβρουαρίου.

Όπως είναι γνωστό, το MDRT εστιάζει στην περαιτέρω ανάπτυξη των ασφαλιστικών συμβούλων μέσω συνεδρίων, εκπαιδευτικών συναντήσεων και της εποικοδομητικής ανταλλαγής ιδεών και εμπειριών των μελών του, τα οποία αριθμούν 32.000 επαγγελματίες από 500 περίπου εταιρίες σε όλον τον κόσμο.

Στις εργασίες της Συνάντησης συμμετείχαν ασφαλιστικοί σύμβουλοι από πολλές χώρες και ανάμεσά τους ιδιαίτερα έντονη ήταν η παρουσία των ανθρώπων της MetLife. Πιο συγκεκριμένα,  στo MDRT Europe ClassIQ Regional Meeting της Αθήνας παραβρέθηκαν περίπου 125 συνεργάτες και στελέχη της εταιρείας από όλον τον κόσμο.

Μεταξύ των ομιλητών, ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η ομιλία του J. Good Jr., Προέδρου του MDRT για το 2011 και διακεκριμένου συνεργάτη της MetLife, με θέμα «Πώς μπορούν οι ασφαλιστικοί σύμβουλοι να είναι πιο επιτυχημένοι και η σημασία του να είσαι μέλος του MDRT για την επιτυχία σου”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στην Αθήνα, οι συνεργάτες της MetLife παραβρέθηκαν και σε ειδική εκδήλωση που οργάνωσε προς τιμήν τους η Εταιρία σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Στην εκδήλωση πήραν μέρος και στελέχη της Περιφερειακής Διεύθυνσης της εταιρείας από την Αθήνα, με επικεφαλής τον Πρόεδρο Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης κ. Α. Βασιλείου. Χαιρετισμό απηύθυνε ο κ. J. Good Jr., ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η ομιλία του κ. J. Jordan, ενός από τους κορυφαίους ασφαλιστικούς συμβούλους της MetLife και του κ. M. Vietri, Executive V.P. MetLife U.S. Business, ο οποίος αναφέρθηκε στην ασφαλιστική αγορά των ΗΠΑ και στην εξέλιξη του ασφαλιστικού συμβούλου σε επαγγελματία.