Νέα συνεργασία Glassdrive και Υδρογείου Ασφαλιστικής

Από τις αρχές του 2011, η Glassdrive συνεργάζεται με την ασφαλιστική εταιρεία Υδρόγειο στον τομέα της θραύσης κρυστάλλων αυτοκινήτου.

Η  Υδρόγειος δραστηριοποιείται στην Ελλάδα 38 χρόνια, ενώ, τα τελευταία 7 χρόνια, έχει αποκτήσει παρουσία και στην αγορά της Κύπρου, με την ίδρυση της Θυγατρικής Υδρόγειος Ασφαλιστική Εταιρεία (Κύπρου). Ο Όμιλος της «Υδρογείου» προσφέρει σήμερα τις υπηρεσίες του σε πάνω από 500.000 πελάτες σε Ελλάδα και Κύπρο και συνεργάζεται με πάνω από 2.200 ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές.

Σχεδιάζει ασφαλιστικά προϊόντα που καλύπτουν σφαιρικά κάθε ανάγκη, και έχει κερδίσει την αναγνώριση και τον σεβασμό των πελατών και των συνεργατών της, ως μια ισχυρή και αξιόπιστη ασφαλιστική εταιρεία. Με τη συνεργασία αυτή, οι πελάτες της Υδρογείου έχουν τώρα τη δυνατότητα να εξυπηρετούνται μέσω του δικτύου σταθμών και συνεργατών της Glassdrive σε όλη την Ελλάδα, και να απολαμβάνουν τη μοναδική ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών της Glassdrive, χωρίς καμία γραφειοκρατική διαδικασία, ταλαιπωρία ή οικονομική επιβάρυνση.

Με ένα απλό τηλεφώνημα μπορούν να αντικαταστήσουν ή να επισκευάσουν τα κρύσταλλα του αυτοκινήτων τους άμεσα, άνετα και ανέξοδα. Η συνεργασία των δύο εταιρειών προσφέρει στους ασφαλισμένους οδηγούς που έχουν την κάλυψη θραύσης κρυστάλλων, μόνο γνήσια κρύσταλλα αυτοκινήτων απο τους μεγαλύτερους προμηθευτές των περισσότερων αυτοκινητοβιομηχανιών, κατασκευασμένα σύμφωνα με τις προδιαγραφές Κατασκευαστών Πρωτότυπου Εξοπλισμού (Original Equipment Manufacturer – OEM).  

Επιπλέον, χάρη στην πολυετή πείρα των τεχνικών του δικτύου της, η Glassdrive διασφαλίζει την ποιότητα εργασίας προσφέροντας γραπτή εγγύηση εφ΄όρου ζωής.