Ο κύκλος των Επιτυχημένων Ασφαλιστών της MetLife Alico

Ανακοινώθηκαν πρόσφατα τα ονόματα των κορυφαίων ασφαλιστικών συμβούλων της MetLife Alico οι οποίοι συγκαταλέγονται στον Κύκλο Επιτυχημένων Ασφαλιστών της εταιρείας για το 2011.

O Κύκλος των Επιτυχημένων Ασφαλιστών της MetLife Alico αποτελείται από επαγγελματίες ασφαλιστικούς συμβούλους ιδιαίτερα υψηλού επιπέδου, οι οποίοι με το έργο τους κατέχουν ξεχωριστή θέση στην ελληνική ασφαλιστική αγορά, ενώ παράλληλα, υποδηλώνει, επίσης, την άψογη επαγγελματική συμπεριφορά που τους χαρακτηρίζει.

Τα κριτήρια που πρέπει να πληρούν οι ασφαλιστικοί σύμβουλοι για την συμμετοχή τους στον Κύκλο Επιτυχημένων Ασφαλιστών δεν καθορίζεται μόνον από τα παραγωγικά αποτελέσματα που επιτεύχθηκαν κατά τη διάρκεια του προηγούμενου έτους, αλλά περιλαμβάνουν και πολύ σημαντικά ποιοτικά κριτήρια, όπως είναι ο υψηλός δείκτης διατηρησιμότητας συμβολαίων και η άμεμπτη επαγγελματική σταδιοδρομία του μέλους.

Σε μήνυμά του, ο κ. Γ. Ζερβουδάκης, Agency Director Ελλάδας της MetLife Alico, αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «τα μέλη του Κύκλου Επιτυχημένων Ασφαλιστών θέτουν το παράδειγμα για όσους ασχολούνται με το επάγγελμα αυτό, καθώς ασκούν με συνέπεια και επαγγελματισμό τα καθήκοντά τους, παρά τις προκλήσεις της αγοράς, έχοντας σαν στόχο την κάλυψη των ασφαλιστικών αναγκών των ανθρώπων που μας εμπιστεύονται με υπευθυνότητα».

Τα μέλη του Κύκλου Επιτυχημένων Ασφαλιστών για το 2011 μπορείτε να δείτε εδώ