Τέχνη και Generali σε κοινούς δρόμους

Πιστή στη δέσμευση της να στηρίζει με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της τη νέα γενιά, o όμιλος Generali ήταν βασικός υποστηρικτής μιας καλλιτεχνικής εκδήλωσης δυο νέων ανθρώπων από το Ηράκλειο Κρήτης, που είναι έτοιμοι να ανοίξουν τα φτερά τους, για διεθνείς διακρίσεις. 

Ο όμιλος Generali ήταν αποκλειστικός χορηγός του ρεσιτάλ πιάνου που έδωσαν στο Δημοτικό Ωδείο Ηρακλείου, δυο νέοι καλλιτέχνες, η Μαρία Βασσάλου και ο Κωνσταντίνος Τρούλης.

H Generali χορηγός σε ρεσιτάλ πιάνουΗ Μαρία Βασσάλου ολοκλήρωσε τις σπουδές της τον Ιούνιο του 2010. Έχει πάρει το δεύτεροι βραβείο στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό της ΧΟΝ το 2007 ενώ ετοιμάζεται για διεθνείς διαγωνισμούς. Ο Κωνσταντίνος Τρούλης πήρε το πτυχίο του με άριστα το 2010 και συνεχίζει τις σπουδές του για το δίπλωμα. Το 2009 πήρε το δεύτερο βραβείο στον Πανελλήνιο διαγωνισμό της ΧΟΝ. Ο δάσκαλος τους Χάρης Σαρτής, εμπιστεύεται και αισθάνεται υπερήφανος για τις κατακτήσεις των μαθητών του.

Η Generali βρέθηκε δίπλα στους νέους καλλιτέχνες μετά από πρωτοβουλία του γραφείου του Ομίλου στην Κρήτη,  επικεφαλής του οποίου είναι η κ. Παραγιουδάκη.

Ο όμιλος εύχεται κάθε επιτυχία στα μελλοντικά σχέδια των δυο καλλιτεχνών και το γραφείο της στην Κρήτη θα σταθεί δίπλα τους σε κάθε προσπάθεια.