Διεθνής συνάντηση των managers ΙΤ της Generali

Στις 18 και 19 του Ιανουαρίου του 2011 o όμιλος Generali, φιλοξένησε την ετήσια διεθνή συνάντηση managers που σχετίζονται με το ΙΤ του ομίλου από όλο τον κόσμο. Σημαντικά στελέχη βρέθηκαν στην Αθήνα και συζήτησαν για τις νέες τεχνολογίες και την αξιοποίησης τους για την βελτίωση των προϊόντων και υπηρεσιών που παρέχει ο όμιλος σε περισσότερους από 70.000.000 καταναλωτές σε όλο τον πλανήτη.

Στο πλαίσιο της συνάντησης ο εξωτερικός σύμβουλος του Gartner Group έκανε μια ενδιαφέρουσα παρουσίαση για τις νέες τεχνολογίες όπως το Cloud Computing, ενώ παρουσιάστηκαν και τα πιο πρωτοπόρα τεχνολογικά προγράμματα που Διεθνής συνάντηση ΙΤ Generaliχρησιμοποιεί ο όμιλος παγκοσμίως. 

Η ελληνική ομάδα της Generali παρουσίασε την υπηρεσία EPS της Xerox που έχει υλοποιήσει τα τελευταία 2 χρόνια.
 
Οι προμήθειες υλικού και προγραμμάτων  ΙΤ ήταν στο επίκεντρο της συνάντησης καθώς ο όμιλος Generali με περισσότερους από 85.000 εργαζομένους της σε 68 χώρες, δαπανά σημαντικά κεφάλαια στο τομέα του Information Technology συντονίζοντας τις αγορές της με παγκόσμιους στρατηγικούς εταίρους, όπως η IBM, η HP, η DELL, η Microsoft, XEROX κ.α.

Επισημαίνεται ότι ο όμιλος Generali διαχειρίζεται κεντρικά τις συμβάσεις με όλους τους σημαντικούς παίκτες στην αγορά πληροφορικής, εξασφαλίζοντας έτσι σε όλες τις θυγατρικές της σε όλο τον κόσμο πολύ καλές τιμές, ανεξάρτητα από το μέγεθος των αγορών, ή σε ποια χώρα πραγματοποιούντα οι αγορές αυτές.

Η συνάντηση της Αθήνας έδωσε την σπάνια ευκαιρία στους IT managers του ομίλου Generali να  ξεφύγουν λίγο από τα δεσμά της σύγχρονης τεχνολογίας και να έρθουν σε επαφή με  εκπληκτικά δείγματα της αρχαίας ελληνικής τέχνης στο Μουσείο της Ακρόπολης και να απολαύσουν την ελληνική κουζίνα στο εστιατόριο “Στροφή”, στους πρόποδες της Ακρόπολης.