Η ING στηρίζει την Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών

Η ING Ελλάδος έχει θέσει σε εφαρμογή το πολυσχιδές και ολοκληρωμένο πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας με τίτλο «Ζήσε Υπεύθυνα», με απόλυτη συνέπεια στις δεσμεύσεις για αποτελέσματα του Ομίλου ING.  Το πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας περιλαμβάνει δράσεις που αφορούν τους πυλώνες του Περιβάλλοντος, της Κοινωνίας και του Παιδιού, της Αγοράς, του Πολιτισμού και των Ανθρώπων μας. 

Ακολουθώντας πιστά τις δεσμεύσεις της, και εστιάζοντας στον τομέα Κοινωνία και Παιδί, η ING ολοκλήρωσε το 2010 μια σημαντική και ολοκληρωμένη πρωτοβουλία για την ενίσχυση της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών. Η συνεισφορά της ING βασίστηκε σε τρεις άξονες: πρώτος άξονας ήταν η οικονομική στήριξη της Εταιρείας με χρηματική δωρεά για την υποστήριξη του σημαντικού της έργου. 

Ο κ. Μάνος Χειράκης, Γενικός Διευθυντής Marketing & Bancassurance ING Ελλάδος και η κα Κατερίνα Μολφέτα, Marketing Communications Manager ING Ελλάδος πλαισιώνονται από την κα Δάφνη Οικονόμου, Πρόεδρο Εταιρίας Προστασίας Σπαστικών και την κα Βίκη Αντωνοπούλου, Ειδική Σύμβουλο Εταιρίας Προστασίας Σπαστικών κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους στις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος. Επιπρόσθετα, η ING στήριξε τα έσοδα της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών, διαδίδοντας, παράλληλα, τους σκοπούς και τις λειτουργίες του ιδρύματος, αφού προμηθεύτηκε το σύνολο των εταιρικών χριστουγεννιάτικων καρτών του 2010 από την Εταιρία Προστασίας Σπαστικών. Τέλος, με ιδιαίτερη υπερηφάνεια, παρέδωσε στην Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών περισσότερα από 300 είδη ρουχισμού, παιχνιδιών και βιβλίων, που συγκεντρώθηκαν από τους ίδιους τους εργαζομένους της ING, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της εταιρίας για συμμετοχή στο πρόγραμμα «Ζήσε Υπεύθυνα».

Ο Γενικός Διευθυντής Marketing & Bancassurance ING Ελλάδος, δήλωσε χαρακτηριστικά μετά τη σύντομη ξενάγησή του στην Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών «Στην ING λειτουργούμε με στρατηγικό σχεδιασμό που περιλαμβάνει δεσμεύσεις και απτά, μετρήσιμα αποτελέσματα. Με τον ίδιο στρατηγικό σχεδιασμό, αναλαμβάνουμε δράσεις στον τομέα της Εταιρικής Υπευθυνότητας, κάνοντας πρωταρχικό μας μέλημα να δημιουργήσουμε ένα θετικό αποτύπωμα στην ελληνική κοινωνία όπου δραστηριοποιούμαστε, και να διαδώσουμε το μήνυμα «Ζήσε Υπεύθυνα» με πάθος».