«Πιστή» στα ραντεβού της με την εταιρική ευθύνη η Interlife

Συνεπής στην πολιτική της περί εταιρικής ευθύνης, η Interlife υλοποιεί από την ίδρυσή της ένα ευρύ πρόγραμμα κοινωνικών παρεμβάσεων στον τομέα του Περιβάλλοντος, του Πολιτισμού, του Αθλητισμού και των ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων.

Είναι χορηγός της περιβαλλοντικής οργάνωσης «Καλλιστώ» για την προστασία της καφέ Αρκούδας και του Λύκου.
Υποστηρίζει οικονομικά, πολιτιστικές εκδηλώσεις Δήμων της Ανατολικής Θεσσαλονίκης καθώς και εκδηλώσεις αιμοδοσίας Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Οργανισμών. Επίσης αναπτύσσει φιλανθρωπική δράση με αποδέκτες ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες (ΑΜΕΑ), Συλλόγους και Σωματεία.

Στον τομέα του Αθλητισμού η Interlife υποστηρίζει χορηγικά αθλητές και αγωνιστικά σκάφη Ιστιοπλοΐας. Συγκεκριμένα, η Εταιρία είναι αποκλειστικός χορηγός του αγωνιστικού Ιστιοφόρου «ΠΑΡΑΛΟΣ» του οποίου τα πανιά ταξιδεύουν με το λογότυπο της Interlife. Το «Πάραλος» κατέκτησε πέρυσι την 1η θέση στην 1η ιστιοδρομία που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της Διεθνούς Ιστιοπλοϊκής Εβδομάδας Βορείου Αιγαίου και την 3η θέση στην ιστιοδρομία Θάσος-Σαμοθράκη στην Aegean Regatta.

Επιπλέον, η Interlife είναι από την περασμένη χρονιά χορηγός της πρωταθλήτριας Ιστιοπλοΐας, Θεσσαλονικιάς, Αντωνίας Ψωμά (Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Γυναικών Ολυμπιακής Κατηγορίας 2009). Η Αντωνία έχει κατακτήσει την τελευταία 6ετία την πρώτη θέση σε 21 διοργανώσεις σε Πανελλήνια, Βαλκανικά και Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα.