ΑΧΑ Ασφαλιστική: Κοπή πίτας γραφείου πωλήσεων Περικλή Φαραώ

Στις 21 Ιανουαρίου 2011, στα όμορφα Τρίκαλα Κορινθίας και στον φιλόξενο χώρο του παραδοσιακού ξενοδοχείου Πλειάδων Γή πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση για την κοπή πίτας του γραφείου πωλήσεων, της ΑΧΑ Ασφαλιστικής Περιστερίου, με επικεφαλής τον κύριο Περικλή Φαραώ.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο Περιφερειακός Διευθυντής κ. Β. Μουντάκης καθώς και όλοι οι συνεργάτες του Γραφείου από το Περιστέρι, την Τήνο, τη Νάξο, τη Σαλαμίνα και τη Χαλκίδα.

ΑΧΑ Ασφαλιστική: Κοπή πίτας γραφείου πωλήσεων Περικλή ΦαραώΕπίσης, παρευρέθησαν ο Διευθυντής Πωλήσεων Agency System της AXA, κ. Κ. Σμπιλής και ο Επιθεωρητής Πωλήσεων, κ. Κ. Λαγογιάννης, οι οποίοι μίλησαν για την πορεία του γραφείου του κ. Φαραό, που εξακολουθεί να αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα Γραφεία της AXA Ασφαλιστικής όχι μόνο για τα παραγωγικά του αποτελέσματα αλλά και για την υποδειγματική οργάνωση και αποτελεσματικότητα σε όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων και εργασιών του.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, πραγματοποιήθηκε η βράβευση των Συνεργατών κ.κ. Π. Βρεττόπουλου, Ν. Μιχελάκη, Ι. Κουνελάκη και Α. Δαμαλίτη.  

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τιμητικό γεύμα που παρέθεσε ο κ. Φαραό στους Συνεργάτες του γραφείου και στους εκπροσώπους της εταιρείας.

Όλοι οι συμμετέχοντες δεσμεύτηκαν ότι το 2011 θα είναι για το γραφείο μια ξεχωριστή χρονιά με ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.