Ionios Brokers: Δυναμική ανάπτυξη δικτύου με 5 νέα καταστήματα

Επιβεβαιώνοντας την αναπτυξιακή της πορεία, η Ionios Brokers δημιουργεί 5 νέα καταστήματα: 4 στην Αττική (Αχαρνών 218 Αθήνα, Αριστοτέλους 91 Αθήνα, Αγίου Αλεξάνδρου 42 Π. Φάληρο και Σωκράτους 1 Ανάβυσσος) και 1 στη Χαλκίδα (Βαρατάση 11). Αυτά αυξάνουν σε 30 συνολικά, τον αριθμό των καταστημάτων, στα οποία πάνω από 30 χιλιάδες πελάτες, πανελλαδικά, έχουν βρει τον ιδανικό τραπεζικό διαμεσολαβητή τους. 

Αφετηρία ραγδαίων εξελίξεων στην τραπεζική διαμεσολάβηση
Σε μία εποχή που χαρακτηρίζεται από τη δυσμενή οικονομική συγκυρία, η Ionios Brokers επενδύει στη διαρκή ανάπτυξη του δικτύου της και τις άρτιες υπηρεσίες τραπεζικής διαμεσολάβησης. Έτσι, γίνεται η αφετηρία για ραγδαίες εξελίξεις στο χώρο, όντας στελεχωμένη από σύγχρονους οικονομικούς συμβούλους και λειτουργώντας  αποκλειστικά προς όφελος των πελατών της, με ρεαλιστικές και εξατομικευμένες τραπεζικές και ασφαλιστικές λύσεις.

Στα  100.000.000€ το ύψος εκταμιεύσεων στεγαστικών δανείων
Στον τομέα των στεγαστικών δανείων, η Ionios Brokers, συνεργαζόμενη με μια πληθώρα τραπεζικών ομίλων έχει θέσει ως στόχο, μέσα στο 2011, την εκταμίευση ποσού ύψους 100.000.000€. Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόσφατα η ΙΟΝΙΟS BROKERS προχώρησε σε συνεργασία με την ΗSBC, διευρύνοντας ακόμα περισσότερο τα στεγαστικά προγράμματα που προσφέρει.

Σε πωλήσεις 2.000.000€ τραπεζοασφαλιστικών προϊόντων για το 2011
Για την τρέχουσα χρονιά, η Ionios Brokers έχει θέσει ως στόχο το ποσό των 2.000.000€ στις πωλήσεις των τραπεζοασφαλιστικών προϊόντων, στηριζόμενη στη δυναμική και τα προνόμια, για πελάτη και συνεργάτη, που συνεπάγεται το μοναδικό στο είδος του concept υπηρεσιών της.