Νέος στόχος των συνεργατών της Victoria η Αργεντινή

Την Αργεντινή, χώρα του τάνγκο, επέλεξε η VICTORIA να είναι την επόμενη χρονιά ο νέος προορισμός, αλλά και το βραβείο των επιτυχημένων συνεργατών της στον διαγωνισμό πωλήσεων της εταιρίας για το 2011. 

Με την αναγγελία και μόνο του προορισμού του νέου διαγωνισμού πωλήσεων, ο ενθουσιασμός και η ικανοποίηση των συνεργατών για τη συγκεκριμένη επιλογή είναι έκδηλη και καθολική. Η πρωτεύουσα της Αργεντινής, Μπουένος Αϊρες, θεωρείται η «ευρωπαϊκή» μεγαλούπολη της Λατινικής Αμερικής και είχε τη φήμη της «πόλης που ποτέ δεν κοιμάται» πολύ πριν διεκδικήσουν τον τίτλο άλλες μεγαλουπόλεις όπως η Νέα Υόρκη, το Βερολίνο και η Μαδρίτη. Όσοι την έχουν ήδη επισκεφτεί έχουν μαγευτεί από την αύρα της, που συνδυάζει με μοναδικό τρόπο όπως λένε την κουλτούρα του Παρισιού, την άπλα του Σίδνεϊ και την πολυμορφία της Νέας Υόρκης. 

Ο επισκέπτης όταν βρεθεί στο κέντρο της πόλης βρίσκεται αντιμέτωπος με μνημεία, που μαρτυρούν ένα παρελθόν πολιτιστικού μεγαλείου και καλλιτεχνικής άνθησης και ανακαλύπτει πως βρίσκεται στην πιο ευρωπαϊκή πόλη της Νότιας Αμερικής. Είναι ένας τόπος με όμορφους κατοίκους, υψηλή αισθητική και έντονη ζωή.

Μετά το μοναδικό και άρτια οργανωμένο ταξίδι στους εξωτικούς προορισμούς Βιετνάμ και Καμπότζη η Εμπορική Διεύθυνση της VICTORIA ετοιμάζεται και πάλι να διοργανώσει ένα αξέχαστο ταξίδι για όλους τους συνεργάτες, που ξεχωρίζουν για την εντατική τους προσπάθεια να επιτύχουν τους παραγωγικούς τους στόχους και για το υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού τους.
Ο Διαγωνισμός έχει συνολική διάρκεια δώδεκα (12) μήνες, ξεκίνησε την 1η Ιανουαρίου 2011 και ολοκληρώνεται την 31η Δεκεμβρίου 2011.

Οι συνεργάτες της εταιρίας θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα για τη σταδιακή εξέλιξη των αποτελεσμάτων του Διαγωνισμού μέσα από την εταιρική ηλεκτρονική πλατφόρμα, web portal.