«Μαζί για το Παιδί» η Εθνική Ασφαλιστική

Την Εθνική Ασφαλιστική, στο πρόσωπο του προέδρου της, κ. Λεωνίδα Θεόκλητου,  βράβευσε η μη κερδοσκοπική ένωση «Μαζί για το Παιδί» για την προσφορά της σε αυτήν, την Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου.

Η ένωση «Μαζί για το Παιδί» ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1996 με σκοπό να ενώσει τις δυνάμεις 10 Κοινωφελών Οργανώσεων που εργάζονται για την ευημερία των παιδιών. Κύριος στόχος της ένωσης είναι να προσφέρει κάθε μορφή βοήθειας σε παιδιά και νέους ανθρώπους που έχουν ανάγκη, ιδιαίτερα σε εκείνους που αντιμετωπίζουν τον κοινωνικό αποκλεισμό, την ενδο-οικογενειακή βία, χρόνιες ασθένειες & διανοητικές ή σωματικές αναπηρίες.

Η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» βοηθά περισσότερα από 5.000 παιδιά κάθε χρόνο, παρέχοντάς τους ψυχολογική, ηθική και οικονομική υποστήριξη και ενημερώνοντας το κοινό για θέματα σχετικά με τα παιδιά, μέσα από εκστρατείες ενημέρωσης και καμπάνιες ευαισθητοποίησης.

Η εκδήλωση για να τιμηθούν οι χορηγοί συμπαραστάτες της Ένωσης, πραγματοποιήθηκε στο Ίδρυμα Ευγενίδου και απονεμήθηκαν τιμητικές διακρίσεις  σε φορείς με αναγνωρισμένη εθελοντική προσφορά  και σε ανθρώπους που ανήκουν στην οικογένεια των ευπαθών ομάδων.

Η Εθνική Ασφαλιστική, στη διάρκεια των τελευταίων ετών, έχει επιχορηγήσει κατ’ επανάληψη, το κόστος ασφάλισης εκδηλώσεων που διοργανώθηκαν από το «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ».