Ασφαλιστική κάλυψη για επιχειρηματικό «ρίσκο» νέων μορφών

Η προϊοντική πλατφόρμα των Business Solutions της Chartis, που απευθύνεται στο επιχειρηματικό κοινό και τους ελεύθερους επαγγελματίες, εκτείνεται από τις ασφαλίσεις περιουσίας, αστικών ευθυνών και εργαζομένων σε μία διευρυμένη σειρά ευθυνών που, ενδεικτικά, σχετίζεται με την επιχειρηματική δραστηριότητα. Συγκεκριμένα, αφορά στα προϊόντα και στις υπηρεσίες που προσφέρει αλλά και στο «επιχειρείν» καθαυτό, δηλαδή, στις αποφάσεις που παίρνει ή παραλείπει να πάρει η διοίκηση μιας εταιρείας.  

Αυτή η ευρύτητα και πληρότητα των ασφαλιστικών καλύψεων της Chartis απαντά στο αίτημα πελατών και ασφαλιστικών συμβούλων για την πληρέστερη  κάλυψη του  «ρίσκου» κυρίως των νέων μορφών του που έχουν προκύψει, ως αποτέλεσμα της αυξανόμενης δύναμης των καταναλωτών, την ευαισθησία θεσμών και κοινωνίας για  την προστασία του περιβάλλοντος, της ισότητας και της διαφορετικότητας αλλά και του αυστηρού ελέγχου των μετόχων στις αποφάσεις κάθε επιχείρησης, παράλληλα με τα αυστηρότερα ρυθμιστικά πλαίσια λειτουργίας των επιχειρήσεων στην Ελλάδα και διεθνώς. 

Τα προϊόντα της  Chartis εμπλουτίζονται με μία σειρά, υψηλού επιπέδου υπηρεσιών, τόσο για τις επιχειρήσεις-πελάτες όσο και για τους συνεργάτες μας. Αναζητούμε, συνεχώς, ευκολότερους, απλούστερους, φιλικότερους τρόπους να εξυπηρετούμε τους συνεργάτες και πελάτες μας: από το στάδιο της αξιολόγησης των αναγκών και του σχεδιασμού της κάλυψης έως τη διαχείριση του ασφαλιστικού πακέτου στην Ελλάδα και οποιαδήποτε ήπειρο και εάν χρειαστεί.  

Προχωρώντας ένα βήμα παραπέρα, προσφέρουμε τη δυνατότητα αξιοποίησης των υπηρεσιών διεθνώς αναγνωρισμένων συμβούλων σε θέματα χειρισμού κρίσεων, όπως για παράδειγμα ανάκλησης ενός προϊόντος και επικοινωνιακών κρίσεων.