Ασφαλιστικά προγράμματα για επαγγελματίες από την Efg Eurolife

Η EFG Eurolife Aσφαλιστική, ανήκει στον όμιλο Εurobank EFG και μία από τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες στην ελληνική αγορά. Τα προϊόντα της χαρακτηρίζονται από το σύγχρονο σχεδιασμό τους και καλύπτουν πλήρως  τις ανάγκες κάθε ανθρώπου για τη δημιουργία κεφαλαίου σύνταξης, την προστασία της ζωής του, της περιουσίας του, της επιχείρησής του καθώς και την κάλυψη εξόδων που αφορούν την υγεία του.

Τα  προγράμματα της EFG Eurolife Aσφαλιστικής  διατίθενται και από τα καταστήματα Eurobank, καθώς και από επιλεγμένους συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα.

Παρακάτω, αναφέρονται ενδεικτικές πληροφορίες για τις κατηγορίες ασφαλιστικών αναγκών που καλύπτει η εταιρεία με τα προγράμματά της. Τα προγράμματα βρίσκνται και στο νέο αναβαθμισμένο διαδικτυακό τόπο της εταιρείας www.eurolife.gr

Ασφαλιστικά προγράμματα Business: 

Η EFG Eurolife Aσφαλιστική διαθέτει, σε εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές, εξειδικευμένα προγράμματα για Ελεύθερους Επαγγελματίες, για Μικρές Επιχειρήσεις και Εμπόρους Καταστημάτων, για ιδιοκτήτες Ξενοδοχείων και άλλες ειδικότητες.
Επιλέγοντας, μέσα από μια πλήρη σειρά ασφαλιστικών προγραμμάτων, αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες της κάθε επιχείρησης και ασφαλίζει:

• Το κτίριο, τον πάγιο εξοπλισμό και τα εμπορεύματα, για ζημιές που μπορεί να προκληθούν από φωτιά, πλημμύρα, κλοπή, ζημιογόνα γεγονότα, κακόβουλες ενέργειες κ.λπ. Επιπλέον, παρέχεται προαιρετική δυνατότητα κάλυψης σεισμού.
• Πελάτες, συνεργάτες ή οποιονδήποτε τρίτο, που έχει πρόσβαση στο χώρο εργασίας, για τυχόν ατυχήματα (αστική ευθύνη).

Ολοκληρωμένες λύσεις για μεγάλες επιχειρήσεις:

Επιπλέον, η EFG Eurolife Aσφαλιστική διατηρεί σημαντική τεχνογνωσία στην ασφάλιση μεγάλων εμπορικών και βιομηχανικών επιχειρήσεων στην Ελλάδα. 

Το χαρτοφυλάκιό της περιλαμβάνει ορισμένους από τους μεγαλύτερους ελληνικούς ομίλους επιχειρήσεων.

Η EFG Eurolife Aσφαλιστική δίνει τη δυνατότητα, σε μεγάλες επιχειρήσεις, να προστατεύσουν το ενεργητικό, τα αποτελέσματα και το προσωπικό τους. Μέσα από έναν ολοκληρωμένο και αξιόπιστο μηχανισμό ασφάλισης, μπορείτε να «μεταφέρετε» στην εταιρεία μας τον κίνδυνο απρόβλεπτης ζημιάς ή απώλειας κερδών, ώστε να επικεντρωθείτε στη στρατηγική σας ανάπτυξη.