ΕΙΑΣ: Πρόγραμμα PDS 201 Producer Development Series

Το PDS 201 είναι ένα πρόγραμμα κατάρτισης που μπορεί να έχει άμεσο αντίκτυπο στα παραγωγικά αποτελέσματα του δικτύου μιας εταιρίας, τόσο βραχυπρόθεσμα, όσο και μακροπρόθεσμα. Δεν είναι μόνο παρακινητικό και εστιασμένο στην καλύτερη οργάνωση της καθημερινής δουλειάς του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή, αλλά παράλληλα τον εκπαιδεύει για το πώς θα πετύχει τα καλύτερα ποιοτικά και ποσοτικά αποτελέσματα

Το Σεμινάριο απευθύνεται:
Σε όλα τα παραγωγικά δίκτυα, ειδικότερα στο agency των ασφαλιστικών εταιριών και σε ασφαλιστικούς συμβούλους (με επαγγελματική εμπειρία τουλάχιστον 2 χρόνων) . Το πρόγραμμα PDS 201 βοηθά αποτελεσματικά τα στελέχη των πωλήσεων στην ανάπτυξη και διαχείριση του χαρτοφυλακίου τους.

Δύο καταξιωμένοι οργανισμοί του ασφαλιστικού χώρου, το ΕΙΑΣ και ο διεθνής οργανισμός LIMRA International, προχώρησαν σε μια ουσιαστική συνεργασία ανοίγοντας μία νέα σελίδα στην εκπαίδευση των δικτύων πωλήσεων της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς. Κοινός στόχος αυτής της προσπάθειας είναι σε μια περίοδο κρίσης, όπως αυτή που ζούμε σήμερα, να προσφερθούν ουσιαστικά εκπαιδευτικά προγράμματα που θα ενισχύσουν τους ανθρώπους της πρώτης γραμμής των πωλήσεων (διαμεσολαβητές και ασφαλιστικούς συμβούλους) και που θα συμβάλουν στην καλύτερη εξυπηρέτηση του Έλληνα Ασφαλισμένου.
Το πρόγραμμα θα είναι διάρκειας 27 εκπαιδευτικών ωρών και θα πραγματοποιηθεί στο εκπαιδευτικό κέντρο του ΕΙΑΣ, Λ. Συγγρού 106, στον 5ο όροφο τις ακόλουθες ημερομηνίες:
 

• Τρίτη 22 Φεβρουαρίου: 09.00 – 18.00
• Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου: 09.00 – 18.00
• Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου: 09.00 -18.00 

Τα θέματα διδασκαλίας του προγράμματος θα καλύψουν καταξιωμένοι, έμπειροι και ειδικευμένοι Εισηγητές Πιστοποιημένοι από τον εκπαιδευτικό οργανισμό LIMRA.  Ενδεικτικά αναφέρουμε μερικά από τα θέματα που θα αναπτυχθούν κατά τη διάρκεια του Προγράμματος : 

Η καριέρα του επαγγελματία Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή
Διαφοροποίηση μεταξύ των μεθόδων «απλής προϊοντικής πώλησης» και «πώλησης βάσει αναγκών»
Στοχευμένο marketing και συμβουλευτική διαδικασία
Target marketing plan
Ολοκληρωμένη πρόταση
Διερεύνηση Αναγκών
Χτίσιμο ενός ατομικού πλάνου ανάπτυξης

Επίσης το πρόγραμμα περιλαμβάνει προκαταρκτική εργασία, θεματικές ασκήσεις, role plays έτσι ώστε να δίνεται, στους συμμετέχοντες, η δυνατότητα να εξοικειωθούν με την αποτελεσματική διαχείριση και ανάπτυξη του πελατολογίου τους. 

Αιτήσεις Συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι τη Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011, και κατόπιν παραλαβής των αιτήσεων συμμετοχής θα σας σταλούν ηλεκτρονικά επιπλέον πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα PDS 201.