Εσείς ακόμα έχετε την παλιά έντυπη ατζέντα; Οργανωθείτε!

Αντί να αγοράζετε, να εγκαθιστάτε, να συντηρείτε και να αναβαθμίζετε λογισμικό στους υπολογιστές σας, φιλοξενήστε στη Microsoft® την οργάνωση σας. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε ολόκληρη οικογένεια εφαρμογών απλά με μία σύνδεση στο internet. Χωρίς Server χωρίς τεχνικούς και με την εγγύηση της Microsoft®. Απλά ανοίξτε το PC σας ή το Laptop ή το κινητό σας και οργανώστε τα ραντεβού σας των πελατών σας οποιαδήποτε στιγμή. 

Ο τρόπος οργάνωσης είναι τόσο απλός που μπορείτε να αρχίσετε να εργάζεστε από την πρώτη κιόλας ημέρα.
Οργανώστε τα ραντεβού σας, λάβετε email, χρησιμοποιήστε τις επαφές σας, δείτε τις εκκρεμότητες, τις ευκαιρίες πώλησης και τόσα άλλα!!!

Όταν χρησιμοποιείτε το Microsoft® Online Services επωφελείστε από την πολυετή εμπειρία της Microsoft στο σχεδιασμό, την ανάπτυξη και τη λειτουργία λογισμικού για περιβάλλοντα ηλεκτρονικών υπηρεσιών. Πλέον είστε σίγουροι ότι τα μηνύματά σας είναι σε ασφαλή χέρια στην Microsoft® και επιπλέον σας παρέχεται εγγύηση 99,9% για συνεχή λειτουργία, που σημαίνει ότι γνωρίζετε πως τα δεδομένα σας είναι πάντα ασφαλή, προστατευμένα και διαθέσιμα. Οι υπηρεσίες είναι προσβάσιμες από την πλειοψηφία των φορητών συσκευών συμπεριλαμβανομένων των Windows® Mobile, i-Phone και BlackBerry.
Εσείς ακόμα έχετε την έντυπη ατζέντα; Επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα! Οργανώστε τις πωλήσεις σας!

Πληροφορίες:
Softwhere ΕΠΕ, Δ. Αρεοπαγίτου 3, Ακρόπολη
Καλέστε μας στο τηλέφωνο 2109229792 ή στείλτε μας email στο crm@softwhere.gr