Οι τυχεροί της πίτας της Εθνικής Ασφαλιστικής

Την Τετάρτη, 12 Ιανουαρίου, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή της πίτας του Διοικητικού Προσωπικού της Εθνικής Ασφαλιστικής, στο Συνεδριακό Κέντρο της Εταιρίας, παρουσία της Διοίκησης.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο κ. Απόστολος Ταμβακάκης, Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Τράπεζας.

Ο κ. Ταμβακάκης αναφέρθηκε στη δύσκολη χρονιά που μόλις ξεκίνησε και στην εθνική προσπάθεια που καταβάλλεται Κοπή της πίτας της Εθνικής Ασφαλιστικής για το 2011προκειμένου να ορθοποδήσει η εθνική οικονομία ενώ ζήτησε από όλους τους εργαζόμενους της εταιρίας να δώσουν το καλύτερό τους εαυτό στην εξυπηρέτηση αυτού του στόχου. Ο ίδιος αναφέρθηκε στις ιδιαίτερες συνθήκες που θα χαρακτηρίσουν την τραπεζική και την ασφαλιστική αγορά με την εφαρμογή των νέων δεδομένων που ανακύπτουν τόσο από τη Βασιλεία ΙΙΙ όσο και από τη Solvency.

Ο Πρόεδρος της Εταιρίας και Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της Ε.Τ.Ε. κ. Λεωνίδας Θεόκλητος αφού ευχήθηκε στους εργαζόμενους προσωπική και οικογενειακή υγεία και ευτυχία, υπογράμμισε τη σπουδαιότητα του ρόλου των εργαζομένων αυτήν την περίοδο για μία επιχείρηση η οποία αποτελεί τον leader της αγοράς.

Χαιρετισμό και ευχές απηύθηναν στους εργαζόμενους της Εταιρίας ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Ιωάννης Κατσουρίδης,  οι Γενικοί Διευθυντές κ.κ. Αθανάσιος Καλογεράς, Σταύρος Κωνσταντάς και η Αναπληρώτρια Γενική Διευθύντρια κα Εύη Κοντοπάνου.

Κοπή της πίτας της Εθνικής Ασφαλιστικής για το 2011Για τους στόχους των εργαζομένων τη νέα χρονιά, μίλησε και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων κ. Πέτρος Τόγιας.

Σε μία ζεστή ατμόσφαιρα, πραγματοποιήθηκαν οι κληρώσεις για ταξίδια που θα πραγματοποιήσει η Εταιρία για όσους επιτύχουν τους στόχους των πωλήσεων σε Κρήτη και Χαλκιδική.

Τυχεροί για το ταξίδι της Κρήτης αναδείχθηκαν οι κ.κ. Ισιδώρα Χατζηδήμα, Χριστίνα Στράτου ενώ στο ταξίδι της Χαλκιδικής κληρώθηκαν να συμμετέχουν οι κ.κ. Κατερίνα Τρίαρου, Κων/να Κατσατούρα.