Επιτυχημένη χρονιά για την Περιφερειακή Διεύθυνση του Α. Παυλίδη

Στις 15 Ιανουαρίου 2011,στο ξενοδοχείο Κούρος στη Δράμα, πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση για την κοπή πίτας της Περιφερειακής Διεύθυνσης, της ΑΧΑ Ασφαλιστικής, με υπεύθυνο Διευθυντή τον κ. Αναστάσιο Παυλίδη. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν όλοι οι συνεργάτες της Περιφερειακής από τα γραφεία της Δράμας, της Θεσσαλονίκης, της Καβάλας, των Σερρών, της Κατερίνης, της Αλεξανδρούπολης και της Ορεστιάδας.  

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Διευθυντής Δικτύων Διανομής της ΑΧΑ Ασφαλιστικής, κ. Διαμαντής Χατζηστύλης, ο Διευθυντής Πωλήσεων Agency System, κ.  Κοσμάς Σμπιλής, ο Διευθυντής Κλάδου Ζωής, κ. Ernesto Di Giorgio, ο Διευθυντής του Υποκαταστήματος Θεσσαλονίκης, κ. Αλέξανδρος Γούναρης και ο Επιθεωρητής Πωλήσεων του Agency System, κ. Ευστάθιος Γκίτικας.

Τα στελέχη της εταιρίας μίλησαν στους παρευρισκόμενους συνεργάτες αναλύοντας τα αποτελέσματα της επιτυχημένης χρονιάς που πέρασε, στην οποία η παραγωγή της Περιφερειακής κυμάνθηκε σε υψηλά επίπεδα τόσο στις Ασφαλίσεις του Κλάδου Ζωής όσο και στις Γενικές Ασφαλίσεις. Έδωσαν, επίσης, το στίγμα της επόμενης χρονιάς εστιάζοντας στις ευκαιρίες που παρουσιάζονται στην ασφαλιστική αγορά το 2011.

Ο κ. Παυλίδης αναφέρθηκε στους στόχους του 2011, επισημαίνοντας την ανάγκη συνεχούς προσπάθειας όλων των συνεργατών και την αύξηση της παραγωγικής δραστηριότητάς τους με στόχο την επίτευξη των υψηλών προσδοκιών της Περιφερειακής. Επίσης, βράβευσε τους κορυφαίους συνεργάτες του για το 2010. Οι συνεργάτες με την σειρά τους δεσμεύτηκαν για τη συνεχή ανέλιξη όλων των γραφείων της Περιφερειακής.