Σε υψηλά επίπεδα η παραγωγή στο γραφείο της ΑΧΑ στη Θεσσαλονίκη

Την Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011 πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση της κοπής της πίτας του γραφείου της ΑΧΑ Ασφαλιστικής στην Θεσσαλονίκη με υπεύθυνο Διευθυντή, τον κύριο Ιωάννη Λουκανίκα, στην οποία παρευρέθηκαν όλοι οι συνεργάτες του γραφείου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Διευθυντής Δικτύων Διανομής της ΑΧΑ Ασφαλιστικής κύριος Διαμαντής Χατζηστύλης, ο Διευθυντής Πωλήσεων Agency System κύριος Κοσμάς Σμπιλής και ο επιθεωρητής Πωλήσεων κύριος Ευστάθιος Γκίτικας από την ίδια Διεύθυνση. Θέμα συζήτησης αποτέλεσε η επιτυχημένη χρονιά πού πέρασε, στην οποία η παραγωγή του γραφείου Λουκανίκα κυμάνθηκε σε υψηλά επίπεδα τόσο στις ασφαλίσεις του κλάδου Ζωής όσο και στις Γενικές Ασφαλίσεις. Δόθηκε, επίσης, το στίγμα της νέας χρονιάς εστιάζοντας στις ευκαιρίες που παρουσιάζονται στην ασφαλιστική αγορά το 2011.

Ο κύριος Λουκανίκας αναφέρθηκε στους στόχους του 2011 υποσχόμενος ότι με συνεχή και επίπονη καθημερινή προσπάθεια από τους συνεργάτες του, όλοι οι στόχοι του γραφείου θα γίνουν πραγματικότητα.