Νέο γραφείο της ΑΧΑ Ασφαλιστικής στη Θεσσαλονίκη

Την Τρίτη 7 Δεκεμβρίου στην Θεσσαλονίκη έγιναν τα εγκαίνια του νέου γραφείου της ΑΧΑ Ασφαλιστικής, με υπεύθυνο Διευθυντή το Βοηθό Συντονιστή Ιωάννη Λουκανίκα

Τα νέα γραφεία βρίσκονται στον 7ο όροφο της Μ. Καλού 6 στην Θεσσαλονίκη στην περιοχή του σιδηροδρομικού σταθμού.

Στα εγκαίνια, όπου και τελέστηκε αγιασμός, παρεβρέθηκαν όλοι οι συνεργάτες του γραφείου Λουκανίκα. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Διευθύντρια Marketing της ΑΧΑ Ασφαλιστικής κυρία Δήμητρα Ντότσια, ο επιθεωρητής Πωλήσεων της Διεύθυνσης Πωλήσεων του Δικτύου Agency, κύριος Ευστάθιος Γκίτικας, καθώς και ο Διευθυντής του Διοικητικού Υποκαταστήματος της Εταιρίας στην Θεσσαλονίκη, κύριος Αλέξανδρος Γούναρης.

Ο κύριος Λουκανίκας στην ομιλία του ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους και δεσμεύτηκε ότι τα νέα γραφεία της ομάδας του θα είναι η αρχή μίας ανοδικής παραγωγικής πορείας των ασφαλιστικών εργασιών τόσο στις ασφαλίσεις του Κλάδου Ζωής όσο και στις Γενικές Ασφαλίσεις, εστιάζοντας στις ευκαιρίες που παρουσιάζονται στην ασφαλιστική αγορά τα επόμενα χρόνια.  

Η εκδήλωση έκλεισε με την δέσμευση όλων των συνεργατών για συνεχή προσπάθεια, προσήλωση στους στόχους και στις προσδοκίες του γραφείου και της ΑΧΑ Ασφαλιστικής.