Η Σοφία Μπεκατώρου «Πρέσβειρα Καλών Πρακτικών» της EuroCharity

Προκειμένου να προσωποποιήσει ακόμη περισσότερο την πολυετή παρουσία της στην Ελλάδα αλλά και να ενδυναμώσει τη σχέση ανθρώπου – κοινωνίας, η EuroCharity, το σημείο αναφοράς για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη και την Πράσινη Οικονομία «έχρισε» την Ολυμπιονίκη της Ιστιοπλοΐας, Σοφία Μπεκατώρου, Πρέσβειρα Καλών Πρακτικών της Εταιρείας.

Το «βάπτισμα» της ελληνίδας Χρυσής Ολυμπιονίκη και Πρωταθλήτριας έγινε από τους ιδρυτές της EuroCharity κ. Peter Michel Heilmann, Πρόεδρο και Μιχάλη Σπανό, Διευθύνοντα Εταίρο κατά την πρόσφατη συνεδρίαση της Ειδικής Επιτροπής ΜΚΟ που συνεδριάζει για να αξιολογήσει τα αποτελέσματα της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας η οποία διεξάγεται στο portal www.eurocharity.gr σε σχέση και με τα συμπεράσματα σχετικής ετήσιας έρευνας του Κοινωνικού Βαρόμετρου A.S.B.I. (Awareness & Social Behavior Index – Βαρόμετρο Αναγνωρισιμότητας και Κοινωνικής Συμπεριφοράς) προκειμένου να προσφέρει ένα μέρος των κερδών της για τη χρηματοδότηση έργων και προγραμμάτων ΜΚΟ.

Η συμμετοχή της Σοφίας Μπεκατώρου ως Πρέσβειρα Καλών Πρακτικών της EuroCharity στη συνεδρίαση της Ειδικής Επιτροπής αποτέλεσε την κατάλληλη αφορμή για να ανοίξει ένας κύκλος παρόμοιων πρωτοβουλιών με στόχο την ενδυνάμωση των αρχών της Κοινωνικής Υπευθυνότητας σε ακόμη πιο ευρύ κοινό.